Έφυγε από τη ζωή ο Συριανός αθλητής του bodybuilding, Κοσμάς Κοσκινάς

  • Κατηγορία Νέα
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σε πένθος έχει βυθιστεί το Ελληνικό bodybuilding και το νησί της Σύρου, καθώς έφυγε από τη ζωή ο 57χρονος Κοσμάς Κοσκινάς, μετά από ισχαιμικό εγκεφαλικό που είχε υποστεί τον Οκτώβριο του 2021.

Δυστυχώς το πρωί της 6ης Ιανουαρίου 2022 κατέληξε μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε για αρκετές ημέρες για να κρατηθεί στη ζωή. Ο θάνατος του Κοσμά συγκλόνισε την τοπική κοινωνία της Σύρου. Ο ίδιος ασχολούνταν πολλά χρόνια με τον πρωταθλητισμό στο Body Building, έχοντας δεκάδες Πανελλήνιες και Ευρωπαϊκές διακρίσεις, ενώ ήταν και μέλος της Εθνικής ομάδας της WABBA.

Εκατοντάδες ώρες προπόνησης , κόπος και στήριξη από το Γυμναστήριο «Μετάλλαξη» στο οποίο προπονούταν. O Κοσμάς, ήταν ένας «ανέκφραστος γίγαντας». Όλη του η ζωή αφιερωμένη σε ένα γυμναστήριο. Χιλιάδες ώρες σκληρής προπόνησης και πρωταθλητισμός στο Body Building. Τα τελευταία χρόνια ζούσε σε Πάρο και Σύρο έχοντας στο πλευρό του τα δύο του αγαπημένα παιδιά. Όταν διακρίνονταν σε αγώνες Body Building χαιρόταν σαν μικρό παιδί, περιγράφουν δικοί του άνθρωποι.

Συντετριμμένοι οι δικοί του άνθρωποι στη Σύρο, αλλά και οι πολλοί φίλοι του, δεν μπορούν να πιστέψουν τον τόσο άδικο χαμό του.

Πηγή: cyclades24.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ