Τρελό: Ο Ιάπωνας που έγινε «φέτες» παίζοντας βιντεοπαιχνίδι για έξι μήνες!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ιάπωνας διέψευσε πανηγυρικά όσους αρνούνται ότι τα ηλεκτρονικά παιχνίδια είναι μια μορφή άθλησης.

Τα βιντεοπαιχνίδια συνήθως δεν απαιτούν πολλή κίνηση, εκτός από πολύ «δυνατά» και γρήγορα δάχτυλα! Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν συμφωνούν όλοι ότι τα videogames πρέπει να χαρακτηρίζονται ως ηλεκτρονικό άθλημα. Ωστόσο, αυτός ο άνδρας από την Ιαπωνία διέψευσε τους παραπάνω ισχυρισμούς, καθώς απέκτησε ένα εκπληκτικό σώμα παίζοντας ένα βιντεοπαιχνίδι για 6 μήνες!

​Ο 24χρονος χρήστης του Twitter @ _kz9 , γνωστός ως kzm ή Kuzumu, είναι λάτρης των anime και ξεκίνησε να παίζει το βιντεοπαιχνίδι «Ring Fit Adventure» τον Νοέμβριο του 2019. Το παιχνίδι περιπέτειας έχει μια συγκεκριμένη πλοκή, μίνι παιχνίδια και εστιασμένες ασκήσεις που μπορούν να προσαρμοστούν στις προτιμήσεις του παίκτη.

​Ο Kuzumu ξοδεύει μια ώρα παίζοντας το παιχνίδι κάθε μέρα, με 25 έως 35 λεπτά να είναι πραγματικές ασκήσεις. Μέχρι τον Ιούλιο του 2020, το σώμα του είχε αλλάξει δραστικά. Είναι πιο υγιής, έχει χάσει βάρος και έχει αποκτήσει μύες. Φαίνεται σαν να πηγαίνει στο γυμναστήριο κάθε μέρα!

Σε λιγότερο από έναν χρόνο, τα παλιά του παντελόνια είναι πλέον για τα σκουπίδια. Φυσικά, το κλειδί για αυτό το καταπληκτικό επίτευγμα δεν είναι απλώς οι ασκήσεις, αλλά και η υγιεινή διατροφή. Ο Kuzumu φροντίζει να τρώει γεύματα με πολλές πρωτεΐνες για να φτιάξει ένα σωστό και υγιές σώμα.

​Ακόμα και τώρα που απέκτησε το σώμα των ονείρων του, ο Kuzumu θα συνεχίσει να παίζει το βιντεοπαιχνίδι καθώς θέλει να το διατηρήσει!

EeKq9R1UEAEzg0C

EgWN6HqUMAAvgNT

Πηγή: sputniknews.gr

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ