Είναι ή δεν είναι τελικά δισεκατομμυριούχος η Κιμ Καρντάσιαν;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Την μία ημέρα γίνεται γνωστό πως η Κιμ Καρντάσιαν έγινε δισεκατομμυριούχος και την αμέσως επόμενη, πως δεν είναι. Τι ισχύει τελικά με την διάσημη τηλεπερσόνα;

Η 39χρονη τηλεπερσόνα αξίζει περίπου 900 εκατομμύρια δολάρια μετά την σύναψη συμφωνίας με την Coty Inc. για την πώληση μεριδίου 20% στην εταιρεία, η οποία πουλάει προϊόντα μακιγιάζ και αρώματα, έναντι 200 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το Forbes. Πέρυσι, η Coty είχε αγοράσει επίσης μερίδιο 51% της εταιρείας της Κάιλι Τζένερ έναντι 600 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η 22χρονη Κάιλι Τζένερ είχε χαρακτηριστεί ως η νεότερη «αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος» από το Forbes το 2019 και το 2020 αλλά τον περασμένο Μάιο της αφαιρέθηκε ο τίτλος, κατηγορώντας την για διογκωμένα επιχειρησιακά νούμερα και απόκρυψη φορολογικών στοιχείων, λέγοντας πως τελικά η περιουσία της ανέρχεται περίπου στα 950 εκατομμύρια δολάρια.

Η συμφωνία που έκλεισε η Κιμ Καρντάσιαν και δεν την καθιστά τελικά δισεκατομμυριούχο

Τώρα, όσον αφορά στην περίπτωση της Κιμ Καρντάσιαν, το Forbes αναφέρει πως η συμφωνία που πρόκειται να κλειστεί στο τρίτο τρίμηνο του 2021 θα αφήσει την Κιμ Καρντάσιαν που κατέχει και την πλειοψηφία των μετοχών με ποσοστό 72% αλλά καθώς η μητέρα της Κρις Τζένερ κατέχει το 8%, την εμπόδισε από το να αποκτήσει το καθεστώς δισεκατομμυριούχου.

Την ίδια ώρα, ο σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν, Κάνιε Γουέστ πρόλαβε να καυχηθεί για την γυναίκα του, δηλώνοντας, μέσω ανάρτησης, πόσο περήφανος είναι γι’ αυτήν. «Είμαι τόσο περήφανος για την όμορφη γυναίκα μου, Κιμ Καρντάσιαν Γουέστ που έγινε επίσημα δισεκατομμυριούχος. Έχει ξεπεράσει τις πιο τρελές μπόρες και τώρα ο Θεός φωτίζει τόσο εσένα όσο και την οικογένειά μας».

Ολόκληρη η εταιρεία της Κιμ Καρντάσιαν κοστίζει ένα δισεκατομμύριο δολάρια

Το TMZ πάντως, αναφέρει πως η Coty ενεργεί ως κάτοχος αδείας για προϊόντα δέρματος, μαλλιών και νυχιών. Η συμφωνία σημαίνει πως η Κιμ Καρντάσιαν θα συνεχίσει να έχει τα ηνία της επιχείρησης, έχοντας πουλήσει μόνο το 20% των μετοχών. Και εάν το 20% πουλήθηκε έναντι 200 εκατομμυρίων δολαρίων, αυτό σημαίνει πως εκτιμούν ότι ολόκληρη η εταιρεία κοστίζει ένα δισεκατομμύριο δολάρια.

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ