Τρία πράγματα που πρέπει να δοκιμάσεις στο σεξ πριν τα 30

  • Κατηγορία Woman
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Kαι να διαμορφώσεις τη σεξουαλικότητά σου ανάλογα με ότι σου αρέσει...

Σε κάθε τέτοιο άρθρο σωστό είναι να ξεκινάμε λέγοντας ότι πρέπει να δοκιμάσεις αυτά που θέλεις, αλλά να συμπληρώνουμε ότι εμείς είμαστε εδώ για να σου δίνουμε ιδέες σε περίπτωση που κάτι δεν το γνωρίζεις.

Επομένως και τώρα είμαστε εδώ για να σου μιλήσουμε για πράγματα που ίσως δεν έχουν πέσει στην αντίληψή σου και πιθανόν εάν τα πληροφορηθείς να σε ενδιαφέρει να τα κάνεις. Αυτά λοιπόν είναι:

Back Door Issue
Το πρωκτικό σεξ για το οποίο αν είναι τέσσερα άτομα σε μια παρέα το καθένα θα έχει διαφορετική γνώμη, είναι μια σεξουαλική πρακτική την οποία όλοι λατρεύουν να μισούν και τελικά όλοι μισούν να λατρεύουν. Σε κάποιους ταιριάζει και αρέσει πολύ και σε κάποιους άλλους δεν ταιριάζει και δεν αρέσει καθόλου. Αν έχεις την περιέργεια, μπορείς να το δοκιμάσεις και να αποφασίσεις που βρίσκεσαι. Μπορεί και κάπου ενδιάμεσα δεν αποκλείεται.

Αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι το καλύτερο που έχει να κάνει η κάθε γυναίκα εκεί έξω το 2018 είναι να μην είναι αφοριστική και πουριτανή απέναντι σε θέματα τα οποία αφορούν στο τι κάνει στο κρεβάτι του ο καθένας αφού είναι ενήλικος και συναινεί σε αυτά.

Fetishism 
Aν συνομιλήσεις με έναν ποδολάγνο ή με μια Dominatrix ίσως σου εξηγήσουν πολύ καλύτερα τους λόγους για τους οποίους η λατρεία ενός αντικειμένου μπορεί να αποκτήσει σεξουαλική υπόσταση και να οδηγήσει στη διέγερση. Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να κρύβει μέσα του μια φετιχιστική πλευρά η οποία να μην έχει βρει τον τρόπο να ξεπροβάλλει και να χρειάζεται τις κατάλληλες συνθήκες για να το κάνει. Επομένως μέχρι τα 30 καλό είναι να έχεις αναζητήσει καλύτερα τη σεξουαλική σου ταυτότητα και να την έχεις βρει. Αν έχει και φετιχιστική σφραγίδα τότε θα μπορέσεις να πορευτείς ανάλογα.

Σε αυτή την κατηγορία δεν συμπεριλαμβάνονται οι ομοφυλοφυλικές και αμφιφυλοφυλικές αναζητήσεις αφού αυτές είναι πιθανότερο να έχουν δώσει σημεία ύπαρξης πολύ νωρίτερα, όταν ένας έφηβος ακούει τον οργανισμό του και ανακαλύπτει το για ποιον αισθάνεται έλξη.

Sex Shops, Sex Shows and Porn Movies
Στην αρχή θα επισκεφθείς ένα sex shop με συστολή και θα πιάνεις τον εαυτό σου να γελάει πνιχτά και να αναρωτιέται τι βλέπει εναλλάξ. Στη συνέχεια θα μπεις στην κουλτούρα του sex shopping εάν σε ενδιαφέρει και θα μπορέσεις να ψωνίσεις ανάλογα με τις προσωπικές σου ανάγκες βελτιώνοντας την προσωπική και σεξουαλική σου ζωή.

Ακόμα πιο άβολα θα αισθανθείς την πρώτη φορά που θα επισκεφθείς ένα strip tease club και θα δεις τις εργαζόμενες στο σεξ να προσφέρουν live sex show. Όταν το οικειοποιηθείς , σε συνδυασμό με τις ταινίες πορνό που θα βλέπει ο σύντροφός σου στο internet, θα μπορέσεις να φιλτράρεις κάποιες τεχνικές που σου αρέσουν και να τις ενσωματώσεις στη δική σου ρουτίνα.

Σε κάθε περίπτωση, ούτε να αφορίζουμε, ούτε να αποθεώνουμε ότι αφορά στο σεξ μεταξύ ενηλίκων οι οποίοι συναινούν στο να συνευρεθούν ερωτικά. Ίσως έτσι, αγαπήσουμε περισσότερο τη λογική και σεβαστούμε την επιθυμία τη δική μας και των άλλων να εκφράζονται στις προσωπικές τους στιγμές όπως τους αρέσει. Ένα μικρό βήμα για τη σεξουαλικότητα σημαίνει ένα μεγάλο για την αλληλεγγύη.

Πηγή: www.marieclaire.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ