Σε ποια ηλικία είναι πιο δυνατές σεξουαλικά οι γυναίκες

  • Κατηγορία Woman
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Πολλοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται ότι όσο περνούν τα χρόνια, μαζί με τις σωματικές αντοχές, πέφτει και η όρεξη για σεξ.

Αυτό, όμως δεν ισχύει απαραίτητα και για τις γυναίκες που στο κεφάλαιο σεξ αποδεικνύονται πολύ πιο ανθεκτικές στον χρόνο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με μια νέα μελέτη οι γυναίκες απολαμβάνουν πολύ περισσότερο το σεξ στην ηλικία των 36 ετών και όχι τόσο στα 20-25 που μπορεί να έχει στο μυαλό του ο περισσότερος κόσμος.

Στην έρευνα, που πραγματοποιήθηκε απ' την εφαρμογή αντισύλληψης Natural Cycle, ρωτήθηκαν συνολικά 2.600 γυναίκες σχετικά με τους οργασμούς που βιώνουν, το πόσο ελκυστικές αισθάνονται και πόσο πολύ απολαμβάνουν το σεξ.

Οι απαντήσεις χωρίστηκαν σε τρία ηλικιακά γκρουπ: η μία έως 23 ετών, η δεύτερη μεταξύ 23 και 35 και η τρίτη άνω των 36.

Το συμπέρασμα ήταν ότι οι μεγαλύτερες γυναίκες νιώθουν πολύ πιο σέξι (8 στις 10) και βιώνουν πολύ πιο συχνούς και δυνατούς οργασμούς (6 στις 10).

Την ίδια ώρα, μόνο 4 στις 10 της μεσαίας ομάδας δήλωσαν χαρούμενες με την εμφάνισή τους, ενώ στις γυναίκες έως 23 ετών το ποσοστό αυτό ανεβαίνει στο 7 στις 10. Αλλά και στους οργασμούς πάλι υστερούν οι νεότερες σε ηλικία, αφού μόνο 5 στις 10 δηλώνουν ότι έχουν καλούς οργασμούς.

Καλύτερες επιδόσεις έχουν οι μεγαλύτερες και στη συχνότητα του σεξ, με το 86% του τρίτου γκρουπ να αναφέρει ότι είχε τέλειο σεξ τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες (κατά τον χρόνο της έρευνας) συγκριτικά με το 76% της μεσαίας ομάδας και το 56% της νεαρότερης. Τελικά, όντως μερικά πράγματα γίνονται καλύτερα με το πέρασμα του χρόνου.

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ