Ποια είδη σεξ απολαμβάνουν περισσότερο οι γυναίκες;

  • Κατηγορία Woman
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Mπορεί να σ' αρέσoυν όλα, παντού, με όλους τους τρόπους ή πολύ λογικά να έχεις τις ιδιαίτερες προτιμήσεις σου. Όπως και εκείνη φυσικά. Πέρα από το πολύ υποκειμενικό του πράγματος, όμως,υπάρχουν κάποια από τα 12 είδη σεξ με τα οποία όλες ευχαριστούνται ανεξαιρέτως (αρκεί να υπάρχει εναλλαγή).

 

Το αυθόρμητο σεξ

Εκείνο το απρογραμμάτιστο που κανείς δεν περίμενε να έρθει (και καλά). Συνοψίζεται στην κλισέ γυναικεία φράση «θέλω μία φορά να μ' αρπάξει στο άσχετο, εκεί που πλένω τα πιάτα». Το σεξ εκτός ατζέντας προϋποθέτει πάθος, το οποίο και φουντώνει ακόμα περισσότερο. Στο μυαλό μιας γυναίκας το να την προσεγγίσεις ερωτικά και αποφασιστικά κάπου που δεν υπάρχει κρεβάτι είναι εξαιρετικά αρεστό. Κάπου εδώ να πούμε πως σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στηνΑμερικανική Σεξουαλική Επιθεώρηση το σεξ σε δημόσιο χώρο (που δύσκολα το προγραμματίζεις) είναι από τις μέγιστες γυναικείες φαντασιώσεις.

 

Το σεξ σε ξενοδοχείο

Χωρίς να έχουμε διάθεση να το υποτιμήσουμε δεν εννοούμε εκείνη την ερωτική συνεύρεση στο ξενοδοχείο στη Ζάκυνθο το 15αύγουστο, αλλά αυτό που θα κλείσεις όταν δεν θα το περιμένει (καθόλου νέο ότι στις γυναίκες αρέσουν οι εκπλήξεις), ένα Σαββατοκύριακο ή έστω μια νύχτα, πάντα απροειδοποίητα. Της αρέσει γιατί: α) Είναι κάτι που συμβαίνει με δική σου πρωτοβουλία β) Είναι σεξ μακριά από το σπίτι και τα συνηθισμένα γ) Την κάνει να αισθάνεται λίγο παράνομη και «φτηνή»-με την καλή έννοια δ) Ξέρει πως στο τέλος δεν θα χρειαστεί να στρώσει τα σεντόνια. 

 

Το σκληρό σεξ

Έχεις μεγαλώσει (ελπίζουμε) μαθαίνοντας πως δεν πρέπει ποτέ να σηκώσεις χέρι σε μία γυναίκα. Εκτός αν είναι σεξ, συμπληρώνουμε εμείς και σιγά που σοκάρεσαι. Οι περισσότερες εκεί έξω θέλουν να νιώσουν τον παρτενέρ τους ως κυρίαρχο στο ερωτικό παιχνίδι. Το οποίο σημαίνει πως πέρα από τις όποιες πρωτοβουλίες που θα πάρεις, ίσως δεν θα ήταν κακό να τραβήξεις λίγο μαλλί, να εφαρμόσεις την τεχνική του spanking και γενικώς να το ψάξετε παρέα ώστε το σεξ σαςνα γίνει λίγο πιο πρωτόγονο.

 

Το αισθησιακό σεξ

Στον αντίποδα του άγριου, το ήμερο, κινηματογραφικό σεξ- ιεροτελεστία που οι περισσότεροι άντρες ήδη γνωρίζουν πόσο αρέσει στα θηλυκά (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τους το προσφέρουν και πάρα πολύ συχνά). Κεριά, γεμάτες μπανιέρες, μασάζ, μουσικούλα, ατέλειωτα προκαταρκτικά και κυρίως αργές, αισθησιακές, τρυφερές κινήσεις.

 

Το στοματικό σεξ

Κι όμως, οι πιο πρόσφατες έρευνες επιβεβαιώνουν πως οι άντρες είναι λίγο παρτάκηδες στο στοματικό σεξ: εξακολουθούν δηλαδή να μην κατεβαίνουν «εκεί κάτω» τόσο συχνά όσο αντίστοιχα εκείνες. Μια πληροφορία που επιβάλλει να επισημάνουμε για πολλοστή φορά πόσο ωραίο πράγμα είναι να κάνουμε στην άλλη αυτό που θέλουμε να μας κάνει, και όχι «άρπα- κόλλα», αλλά με μεράκι, χωρίς βιασύνες, ιδανικά μέχρι να ζητήσει εκείνη να περάσετε στην επόμενη φάση. Πειραματίσου για να βρεις πώς ακριβώς το απολαμβάνει πιο πολύ και δείξε ενδιαφέρον για την ικανοποίησή της. Της αρέσει όσο και σε σένα. Τόσο πολύ.

Πηγή: aksmen.com

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Γιατί οι άντρες γίνονται καλύτεροι στο σεξ μετά τα 30
  • Με τι τροφές θα νικήσετε την πρόωρη εκσπερμάτωση
  • Ξέχνα το γυμναστήριο και πιάσε το... sexercise!
  • Αυτή είναι η βιταμίνη που αυξάνει τη διάθεση για σεξ
  • Αυτές είναι οι 17 τροφές που «καταργούν» το viagra
  • O πραγματικός λόγος που τα ζευγάρια σταματούν να κάνουν σεξ
loading...