Οι στάσεις που θα ενεργοποιήσουν το σημείο G της

  • Κατηγορία Man
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Με αυτές τις τέσσερις στάσεις ο οργασμός της θα γίνει παιχνιδάκι σου.

Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια για τον άντρα από καταβολής κόσμου. Ο γυναικείος οργασμός, όπως θα έχεις διαπιστώσει, δεν αποτελεί εύκολη υπόθεση. Είναι το ίδιο πολύπλοκος και μυστήριος όσο η γυναικεία φύση.

Από τη μία, υπάρχει ο κολπικός. Από την άλλη, ο κλειτοριδικός οργασμός, αλλά και το mix τους: ο μεικτός, μια ομολογουμένως εξαιρετικά ευχάριστη συνθήκη για τους δυο σας και κυρίως για εκείνη. Όπως επίσης και το πολυσυζητημένο squirting, που πολλοί έχουν ακούσει, λίγοι όμως το έχουν δει με τα μάτια τους να συμβαίνει.

Μην χάνεις τη μπάλα με τα διάφορα και διαφορετικά είδη γυναικείου οργασμού. Το θέμα είναι να γνωρίζεις ποιες στάσεις να επιστρατεύσεις στο κρεβάτι για να την κάνεις να κορυφωθεί με τη διείσδυση και μόνο, χωρίς να χρησιμοποιήσεις τα χέρια σου για παράδειγμα ώστε να ερεθίσεις την κλειτορίδα της.

Παρακάτω θα βρεις τις τέσσερις στάσεις στο σεξ που αν τις επιχειρήσεις θα της προσφέρεις ανεπανάληπτους κολπικούς οργασμούς.

Εκείνη από πάνω

Η δεύτερη πιο δημοφιλής στάση μετά το ιεραποστολικό, που επιτρέπει στη γυναίκα να πάρει τον έλεγχο στα χέρια της. Με μία μικρή κίνηση του κορμού της προς τα πίσω επιτρέπει στο πέος σου να πιέσει πιο έντονα την είσοδο του κόλπου, όπου βρίσκεται το σημείο G.

Στα τέσσερα

Η ίσως πιο αγαπημένη ερωτική στάση των αντρών είναι εκείνη που μπορεί να προσφέρει τη μέγιστη απόλαυση στην παρτενέρ σου, καθώς η διείσδυση είναι πιο έντονη από σχεδόν οποιαδήποτε άλλη στάση.

Στάση αμόνι

Ιδανική για τις γυναίκες που θέλουν να είναι υποτακτικές στο σεξ -κάνε εικόνα την Ana από το «50 αποχρώσεις του γκρι»- και τους αρέσει ο έλεγχος να είναι στα χέρια των αντρών.

Εκείνη: Ξαπλώνει ανάσκελα, σηκώνει τα πόδια της ψηλά και τα πηγαίνει ευθεία προς τα πίσω για να πλησιάσουν τα γόνατά της το στήθος της και τα οπίσθιά της να ανασηκωθούν.

Εσύ: Έρχεσαι από πάνω της στηριζόμενος στα γόνατά σου και διεισδύεις μέσα της σε αργή κίνηση στην αρχή και πιο έντονη στη συνέχεια.

Τελευταία στάση, ο Καβαλάρης

Η παραλλαγή του doggy style / στα τέσσερα, με εκείνη τώρα να ξαπλώνει μπρούμυτα και εσύ να τη «δαμάζεις» από πίσω. Στάση που ενδείκνυται για όσους αγαπούν το άγριο, ώμο σεξ.

Πηγή: gr.askmen.com

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ