Το μυστικό για καλύτερο σεξ κρύβεται στην αναπνοή σου

  • Κατηγορία Υγεία
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Μάθε πώς να ελέγχεις την αναπνοή σου για να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου στο κρεβάτι.

«Για να απολαύσεις πραγματικά το σεξ, πρέπει να αποσυνδεθείς από την καθημερινότητα και τα προβλήματα αυτής και να συνδεθείς όχι μόνο σωματικά και πνευματικά με την παρτενέρ σου, αλλά και με τον ίδιο σου τον εαυτό», αναφέρει ο Jimmy Burgio, δάσκαλος γιόγκα στο Pure Yoga στη Νέα Υόρκη τονίζοντας ότι τρόπος για να το πετύχεις δεν είναι επουδενί το άγχος και η ένταση.

«Ο πιο πληρέστερος και βαθύς τρόπος για να κάνεις focus στην πράξη αυτή καθ' αυτή είναι η σωστή αναπνοή. Το να μπορείς να ελέγχεις τον ρυθμό της αναπνοής σου για να χαλαρώσεις σώμα και πνεύμα και να εξαφανίσεις τις αρνητικές, στρεσογόνες σκέψεις», εξηγεί και προτείνει τις καλύτερες ασκήσεις αναπνοής για καλύτερο σεξ.

3 τεχνικές εισπνοής – εκπνοής για μεγαλύτερη απόλαυση στο σεξ

Μία άσκηση για κάθε ώρα, κάθε στιγμή
Την εκτελείς: Για ένα λεπτό, τουλάχιστον 3 φορές την ημέρα.

Ο τρόπος εκτέλεσης: Παίρνεις μία μεγάλη, βαθιά εισπνοή που αισθάνεσαι να ταξιδεύει από τον κόκκυγα μέχρι το κεφάλι και εκπνέεις αντιστρόφως, από το κεφάλι στον κόκκυγα. Ακολούθησε την αναπνοή σου κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της μέσα στο σώμα σου.

Μία άσκηση για στρεσογόνες καταστάσεις
Την εκτελείς: Πέντε λεπτά αφού ξυπνήσεις το πρωί ή πέντε λεπτά πριν κοιμηθείς.

Ο τρόπος εκτέλεσης: Κάθε φορά που αγχώνεσαι, συγκέντρωσε την προσοχή σου στις αισθήσεις σου. Για παράδειγμα, καθώς εισπνέεις από τη μύτη, η αναπνοή σου γίνεται πιο κρύα, ενώ όταν εκπνέεις απ' αυτήν, η αναπνοή σου είναι πιο ζεστή. Σκέψου την κρύα αναπνοή σαν ένα δροσερό αεράκι και τη ζεστή σαν την ένταση που απομακρύνεις από το σώμα σου.

Μία άσκηση για ερωτικές συνευρέσεις
Την εκτελείς: Κατά τη διάρκεια του σεξ.

Ο τρόπος εκτέλεσης: Όταν κάνεις σεξ, παρατήρησε με τι ρυθμό εσύ αναπνέεις και με τι ρυθμό αναπνέει η σύντροφός σου. Αν ένας από τους δύο, συνηθίζει να κρατά την ανάσα του ή να αναπνέει με αδράνεια ή με ταχύτητα, ο άλλος θα πρέπει να τον βοηθήσει να αρχίσει να αναπνέει καλύτερα. Κάτι που επιτυγχάνεται εύκολα με την οπτική επαφή. Κοίταξε την παρτενέρ σου στα μάτια και ζήτησέ της να κάνει το ίδιο, ώστε οι ανάσες σας να συγχρονιστούν. Αυτή η τεχνική μπορεί να βοηθήσει ακόμα και στον συγχρονισμό των οργασμών σας.

Από: Esquire

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

GIF ISO FINAL 1