Πώς επηρεάζουν το σεξ οι γιορτές των Χριστουγέννων;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Μια νέα έρευνα που (δυστυχώς) δεν μας τα λέει και τόσο καλά.

Κακά τα ψέματα, γύρω από το σεξ κυκλοφορούν διάφοροι μύθοι και οι περισσότεροι από αυτούς έχουν να κάνουν με την θετική (ή μάλλον) υπερβολική πλευρά των πραγμάτων.

Όπως ας πούμε το σεξ στις διακοπές, που οι περισσότεροι άνθρωποι άνω των 22 δεν κάνουν αφού γυρνάνε λιωμένοι από ολοήμερο μπάνιο και το μόνο που θέλουν είναι να κοιμηθούν μετά από μια κουραστική χρονιά. Ή ας πούμε το σεξ την περίοδο των Χριστουγέννων, όπου ο αστικός μύθος το θέλει να είναι εκρηκτικό.

Ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας: ποιος έκανε εκρηκτικό σεξ με τα παιδιά να είναι όλη μέρα στο σπίτι ή μεσοτοιχία με τα πεθερικά του;

Κι αν δεν μας πιστεύεις για ρίξε μια ματιά σε μια νέα έρευνα που βάζει τα πράγματα στη σωστή τους βάση.

Το σεξουαλικό limit down την περίοδο των γιορτών

Σύμφωνα λοιπόν με μια έρευνα που έκανε η εταιρεία προφυλακτικών One Condoms ρωτώντας 2000 διαφορετικούς ανθρώπους που βρίσκονται σε σχέση προκύπτουν τα εξής: (α) πως η σεξουαλική δραστηριότητά τους είναι μικρότερη από ότι συνήθως και (β) πως περιορίζουν αυτή τη δραστηριότητα στο υπνοδωμάτιο ενώ δοκιμάζουν λιγότερες στάσεις από όσες συνηθίζουν.

Πιο συγκεκριμένα το 44% των ερωτηθέντων θα δοκιμάσει να κάνει πιο ήσυχα σεξ -ναι, πεθερικά και παιδιά είναι πανταχού παρόντα- ενώ ένα 38% από αυτούς δεν θα δοκιμάσει να κάνει καν σεξ! Δύσκολα τα πράγματα παιδιά όπως βλέπετε.

Φυσικά εσείς μπορείτε να τα αφήσετε αυτά στην άκρη και να μην βάλετε περιορισμούς. Να δοκιμάσετε εκκωφαντικά αεροπλανικά στο κρεβάτι. Αν όμως την άλλη μέρα των Χριστουγέννων νιώσετε τα επιτιμητικά βλέμματα των συγγενών στο οικογενειακό τραπέζι, να θυμάστε ότι εμείς σας είχαμε προειδοποιήσει.

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • 10 τρόποι για να διατηρήσεις τη φόρμα σου μετά τις γιορτές
  • Μικρές συμβουλές για να μην πάρετε περιττά κιλά στις γιορτές!
  • 7 βήματα για παθιασμένο σεξ μέσα στις γιορτές
  • Ψάχνεσαι; 10 λόγοι για να μείνεις μόνος σου τα Χριστούγεννα!
  • Πως να παραμείνεις fit τα Χριστούγεννα
  • Διατροφικά tips για να παραμείνεις fit και στις γιορτές
loading...