Πόσο διαρκεί το καλό σεξ;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Νέα μεγάλη έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες για λογαριασμό της Durex έρχεται να απαντήσει στο ερώτημα ποια είναι η ιδανική διάρκεια του σεξ.

Η επιστήμη μίλησε: Για να είναι καλό το σεξ, πρέπει να έχει διάρκεια 23 λεπτά και 53 δευτερόλεπτα. Αυτός, τουλάχιστον, είναι ο μέσος όρος στον οποίο κατέληξε νέα μεγάλη έρευνα της Durex, η οποία συνέλεξε στοιχεία πεντακοσίων ζευγαριών από τη Γερμανία, τη Βρετανία, την Ισπανία, την Ολλανδία, τις ΗΠΑ και την Τουρκία.

Οι συμμετέχοντες στην έρευνα κλήθηκαν να πατήσουν ένα κουμπί, το start, με το που ξεκινήσει η διείσδυση και ένα δεύτερο, το stop, αμέσως μετά την εκσπερμάτωση, και εν συνεχεία να αξιολογήσουν την ποιότητα του σεξ.

«Φυσικά η διαδικασία αυτή θα μπορούσε να είχε ως έναν βαθμό επιρροή στη διάθεση και του άνδρα αλλά και της γυναίκας», διευκρίνισε ο επικεφαλής της έρευνας, καθηγητής Μπρένταν Τσιτς από το Πανεπιστήμιο του Κουίνσλαντ στην Αυστραλία, προσθέτοντας πως «αλλά η επιστήμη είναι σπανίως τέλεια κι αυτό είναι το καλύτερο που θα μπορούσαμε να πάρουμε».

Αυτό που λέμε «ένα στα... γρήγορα», διαρκεί κατά μέσο όρο, μόνο 5,4 λεπτά, όπως προέκυψε από την έρευνα. Υπήρχαν όμως και ζευγάρια που έφθαναν σε κορύφωση 44 λεπτά αφότου ξεκινούσε η διείσδυση. Στον αντίποδα, υπήρξε και το λεγόμενο «σεξ- εξπρές», διάρκειας μόλις 33 δευτερολέπτων.

Στην έρευνα διευκρινίζεται ότι δεν λήφθηκε υπόψη ο χρόνος που μεσολάβησε για να φθάσουν οι γυναίκες σε οργασμό.

Πηγή: www.in2life.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • 7 βήματα για παθιασμένο σεξ μέσα στις γιορτές
  • Πώς επηρεάζουν το σεξ οι γιορτές των Χριστουγέννων;
  • Τα λάθη που πρέπει να αποφύγουμε όταν κάνουμε σεξ το καλοκαίρι
  • Πόσες φορές πρέπει να εκσπερματώνει ένας άντρας το μήνα;
  • Στρείδια, τα όστρακα του έρωτα!
  • Κάψε πιο γρήγορα και σίγουρα πιο απολαυστικά το λίπος, κάνοντας σεξ
loading...