Οι 4 στους 10 προτιμούν το κινητό από το σεξ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Η λατρεία πολλών ανθρώπων για τα κινητά, τα iPads και άλλα gadgets καταστρέφει την σεξουαλική τους ζωή, επιβεβαιώνει μία νέα μελέτη.

Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Durham πήραν αναλυτικές συνεντεύξεις από ζευγάρια στην Αγγλία, διαπιστώνοντας ότι η σύγχρονη τεχνολογία έχει συνέπειες στη σχέση τους.

Το σχεδόν 40% δήλωσαν ότι καθυστερούν το σεξ για να κάνουν ένα τηλέφωνο, να στείλουν ένα SMS ή να σερφάρουν στο Ίντερνετ, ενώ ένας στους τρεις παραδέχτηκαν πως απαντούν στο τηλέφωνό τους στη διάρκεια του σεξ.

Πολλοί, εξάλλου, είπαν ότι «ξεμπερδεύουν γρήγορα» με το σεξ, για να απαντήσουν σε μηνύματα.

Μία από τις γυναίκες που συμμετείχαν στην σχετική μελέτη, η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό της εταιρείας προφυλακτικών Durex, αποκάλεσε το smartphone του άντρα της «το τρίτο πρόσωπο στο γάμο μας».

Μία άλλη παραδέχτηκε ότι «το βράδυ που ξαπλώνουμε εγώ είμαι στο Facebook κι εκείνος στα αθλητικά. Μπορεί να είμαστε στο ίδιο κρεβάτι, αλλά ζούμε σε διαφορετικούς κόσμους».

Δεν είναι η πρώτη φορά που μελέτη δείχνει ότι η είσοδος των ηλεκτρονικών συσκευών στα υπνοδωμάτια έχει σοβαρό αντίκτυπο στη σχέση των ζευγαριών, δήλωσε ο επικεφαλής ερευνητής δρ Μαρκ ΜακΚόρμακ, λέκτορας Κοινωνιολογίας στη Σχολή Εφηρμοσμένων Κοινωνικών Επιστημών του Durham.

Και πρόσθεσε: «Παρότι η τεχνολογία είναι απαραίτητη σε πολλούς τομείς της ζωής, πρέπει να καταλάβουμε ότι υπάρχουν χώροι και ώρες που θα πρέπει να την αφήνουμε στην άκρη».

Τα ευρήματα αυτά επιβεβαιώνουν εκείνα προγενέστερων μελετών, οι οποίες είχαν δείξει ότι αρκετοί νέοι κάνουν πλέον σεξ με το... κινητό στο χέρι, με συνέπεια να δημιουργούν προβλήματα στις σχέσεις τους. 

Υπάρχουν επίσης ευρήματα που δείχνουν ότι πολλοί, ιδίως γυναίκες, θα προτιμήσουν να στερηθούν το σεξ παρά το κινητό τους.

Πηγή: reader.gr

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • 7 βήματα για παθιασμένο σεξ μέσα στις γιορτές
  • Πώς επηρεάζουν το σεξ οι γιορτές των Χριστουγέννων;
  • Τα λάθη που πρέπει να αποφύγουμε όταν κάνουμε σεξ το καλοκαίρι
  • Πόσες φορές πρέπει να εκσπερματώνει ένας άντρας το μήνα;
  • Στρείδια, τα όστρακα του έρωτα!
  • Κάψε πιο γρήγορα και σίγουρα πιο απολαυστικά το λίπος, κάνοντας σεξ
loading...