Γιατί οι άνδρες προτιμούν τις γυναίκες με καμπύλες;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Μια επιστημονική προσέγγιση για μια... κολόνια που κρατάει χρόνια!

Παρά τα ανορεκτικά πρότυπα ομορφιάς που προωθούνται από τον χώρο της διαφήμισης, οι άντρες παραμένουν συνεπείς στην προτίμησή τους για τις γυναικείες καμπύλες.

Αυτό επιβεβαιώνει νέα μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Τέξας, κατά την οποία οι ερευνητές με επικεφαλής τον Δρ Ντέιβιντ Λούις ζήτησαν από περίπου 100 άνδρες να βαθμολογήσουν την ελκυστικότητα διαφόρων γυναικών που είδαν σε φωτογραφίες.

Παρατήρησαν λοιπόν ότι οι άνδρες ξεκάθαρα προτιμούσαν γυναίκες με καμπύλες και συγκεκριμένα τα ιδιαίτερα τονισμένα οπίσθια (καμπυλότητας 45,5 μοιρών). 

Μάλιστα, τις συγκεκριμένες γυναίκες, οι εθελοντές τις περιέγραψαν ως «έχουσες, θεωρητικά, την βέλτιστη γωνία οσφυϊκής καμπυλότητας».

Για να επιβεβαιώσουν το αποτέλεσμα, οι ειδικοί έκαναν και δεύτερη μελέτη ώστε να αποσαφηνίσουν αν η προτίμηση στην οσφυϊκή καμπυλότητα οφειλόταν στο μέγεθος των οπισθίων ή στην ίδια την γωνία της οσφυϊκής καμπύλης.

Τελικά, επιβεβαίωσαν ότι οι άνδρες εξακολουθούσαν να προτιμούν γυναίκες με οσφυϊκή καμπυλότητα, ακόμα κι αν εκείνες είχαν μικρότερα οπίσθια.

Οι επιστήμονες εξηγούν ότι, στα αρχαία χρόνια, μια τέτοια οσφυϊκή γωνία σήμαινε ότι οι γυναίκες ήταν πιθανότερο να ανταποκριθούν επιτυχώς στις ανάγκες μια εγκυμοσύνης.

«Η συγκεκριμένη δομή της σπονδυλικής στήλης έδινε στις γυναίκες την ισορροπία που χρειάζονταν ώστε να μοιράζουν σωστά το βάρος στους μηρούς τους, άρα αυξάνονταν οι πιθανότητες τεκνοποίησης και μειωνόταν ο κίνδυνος σπονδυλικών βλαβών.

Οι άνδρες λοιπόν προτιμούσαν τις συγκεκριμένες γυναίκες για να ζευγαρώσουν καθώς πίστευαν ότι ήταν ικανότερες να 'φιλοξενήσουν' το έμβρυο σε ένα ασφαλές περιβάλλον αλλά και να διεκπεραιώσουν πολύδυμες κυήσεις χωρίς επιπλοκές», εξηγεί ο Δρ Λούις.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Οι κίνδυνοι που κρύβει το καλοκαίρι για τα ανδρικά γεννητικά όργανα
  • 5 kinky ιδέες που θέλει να δοκιμάσετε αλλά ντρέπεται να ζητήσει!
  • Τα σημεία του σώματός σου που παρατηρούν οι γυναίκες στην παραλία!
  • Αυτή είναι η ηλικία που οι γυναίκες κάνουν το καλύτερο σεξ
  • Σε ποια ηλικία φτάνουν στη σεξουαλική τους ακμή άντρες και γυναίκες
  • Δώσε βαρύτητα στο στήθος
loading...