4 τροφές που σε κάνουν να θες να γυμναστείς

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Δεν αρκούν τα τέλεια αθλητικά σου παπούτσια για να έχεις διάθεση να γυμναστείς. Σύμφωνα με έρευνα των Πανεπιστημίων Vermont& του Duke, αρκεί ν' αντικαταστήσεις τα κορεσμένα με μονοακόρεστα λιπαρά για να δεις αύξηση της διάθεσης για άσκηση κατά 15%. Αυτές τις τροφές να προτιμάς!

 

 

 

Αβοκάντο

Αβοκάντο

 

Τέλεια υφή, χίλιες δυο συνταγές, το αβοκάντο αποτελεί ιδανική πηγή καλών μονοακόρεστων λιπαρών. Τίμησέ το σε σαλάτες, σάντουις ή σε σος γκουακαμόλε!

 

Ελιές

Ελιές

 

Γεμάτες ελαϊκό οξύ, οι ελιές αποτελούν το θαύμα των μονοακόρεστων λιπαρών. Προίμησέ τες στην μεσημεριανή σαλάτα και θα δεις πόση όρεξη θα έχεις για γυμναστική.

 

Φυστίκια

Φυστίκια

 

Τα λατρεμένα φυστίκια είναι φουλ στα μονοακόρεστα λιπαρά! Δοκίμασέ τα και σε μορφή πάστας φιστικιού, δηλαδή φυστικοβούτυρο.

 

Mαύρη Σοκολάτα

Mαύρη Σοκολάτα

 

Πλούσια σε μονοακόρεστα λιπαρά, η λατρεμένη μας σοκολάτα -προσοχή, προσοχή μόνο η μαύρη με ποσοστό κακάο πάνω από 60%- θα σε στείλει στο γυμναστήριο. Πάρα ταύτα, πρόσεξε μην το παρακάνεις και φορτωθείς θερμίδες, μείνε σταθερή στην κατανάλωση 30 γραμμαρίων μαύρης σοκολάτας, κάθε απόγευμα, λίγο πριν το γυμναστήριο, που θα σε βοηθήσουν να μην κάνεις κοπάνα από τη Zumba.

http://www.shape.gr/

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Οι απαγορευμένες τροφές πριν το σεξ!
  • Τα γεύματα με φυτική πρωτεΐνη που πρέπει να φας στη νηστεία
  • Τι πρέπει να κάνεις μετά τη γυμναστική για να δεις άμεσα αποτελέσματα στο σώμα σου
  • Σαρακοστή και νηστεία: Τι τρώτε και τι όχι!
  • Καθαρά Δευτέρα: τι να φάμε, τι να προσέξουμε
  • Πώς το σπανάκι και άλλες τρεις τροφές μπορούν να εξαφανίσουν το λίπος στην κοιλιά
loading...