Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63
  • JFolder::create: Η διαδρομή δεν βρέθηκε στη μεταβλητή open_basedir
  • JFile: :read: Αδυναμία ανοίγματος αρχείου: /home/ifitnessbook/public_html/media/k2/assets/js/k2.frontend.js?v=2.8.0&sitepath=/
mobadv

Μονόπλευρη ημερήσια δίαιτα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

 

Σε αυτές τις δίαιτες κάθε ημέρα πρέπει να τρώτε ένα μόνον είδος τροφής σε απεριόριστες ποσότητες (π.χ. την μία ημέρα μόνον κρέας, την άλλη μόνον φρούτα, κ.λπ.). Αυτή η μονότονη ημερήσια βρώση οδηγεί σε κορεσμό και τελικά σε μείωση των συνολικών θερμίδων που προσλαμβάνονται, με αποτέλεσμα το γρήγορο χάσιμο βάρους. Όμως η μονομερής κατανάλωση τροφών είναι θρεπτικά ανεπαρκής και μπορεί να οδηγήσει σε έλλειψη βιταμινών και μετάλλων, νοσηρές καταστάσεις, βιοχημικές δυσλειτουργίες του οργανισμού και, αμέσως μετά τη διακοπή της δίαιτας, γρήγορη επανάκτηση όσων κιλών χάθηκαν. Κλασική περίπτωση μονοφαγικής δίαιτας είναι η δίαιτα του Αντουάν.

 

Συμπέρασμα: Υπάρχουν καλές και κακές δίαιτες. Οι καλές αποτυγχάνουν σχεδόν πάντα για τους ίδιους ακριβώς λόγους που κάνουν τις κακές να πετυχαίνουν συχνότερα.
Υπόσχεση: Κάθε μία από τις δίαιτες που συνοπτικά σας παρουσιάσαμε, έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της και κάποιες είναι πιθανά ακραίες. Επειδή όμως η δίαιτα είναι μία πολύ σοβαρή υπόθεση που αφορά όλους μας, υποσχόμαστε ότι θα σας τις παρουσιάσουμε όλες αναλυτικά, εν καιρώ, αρχίζοντας με τις πιο διαδεδομένες. Από εκεί και πέρα, αφού θα έχετε πλέον τη γνώση για να διαμορφώσετε άποψη, η απόφαση θα είναι δική σας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Δείτε τον άντρα που έχασε 180 κιλά σε 700 μέρες!
  • Η απίστευτη μεταμόρφωση του Zach Galifianakis
  • Οι 10 κυριότερες επιπτώσεις μιας εξαντλητικής δίαιτας
  • Δίαιτα! Οι 10 χρυσοί κανόνες
loading...
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Μακροβιοτικές δίαιτες Νηστεία »

GIF ISO FINAL 1