mobadv

Πώς να προσεγγίσεις ένα κορίτσι στο γυμναστήριο

  • Κατηγορία Style
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από κάποιους το γυμναστήριο θεωρείται ως ένας από τους πλέον ακατάλληλους χώρους για να πλησιάσεις γυναίκες. Η εξήγηση που δίνεται είναι πως στο μυαλό της, όταν είναι ιδρωμένη με τις φόρμες (ή τα κολάν) και παλεύει να βελτιώσει το σώμα της, το πιο ενοχλητικό πράγμα που θα έχει να αντιμετωπίσει είναι έναν ασυγκράτητο πέφτουλα που αντί να συγκεντρώνεται στην προπόνησή του, ψάχνει την ευκαιρία για να της πιάσει ψιλή κουβέντα.

Αντίστοιχα οι άνδρες που βλέπουν άλλους άντρες να κάνουν πέσιμο στο γυμναστήριο τους θεωρούν απίστευτα θλιβερούς και ενοχλητικούς τύπους.

Τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι εντελώς ανεδαφικό. Ωστόσο η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Γιατί το γυμναστήριο τελικά είναι ένας χώρος συγκέντρωσης άγνωστων ή σχετικά γνωστών μεταξύ τους νέων (κυρίως) ανθρώπων, και ως τέτοιος μπορεί να αξιοποιηθεί για μια γνωριμία, αρκεί να τηρηθούν συγκεκριμένοι κανόνες. Και για να το πούμε κι αλλιώς, γιατί να θεωρείται πιο νορμάλ να βρεις γκόμενα στο διαδίκτυο παρά στο διπλανό διάδρομο; Αν λοιπόν δεις κάτι που σ' ενδιαφέρει εν ώρα προπόνησης, δραστηριοποιήσου έχοντας στο μυαλό σου αυστηρά τα παρακάτω:

Αρχικά: Πάρε feedback

Δεν αρκεί να τη δεις εσύ, αλλά να σε δει κι εκείνη, και να σε δει σωστά. Έστω λοιπόν ότι το κορίτσι κάνει βάρη λίγο πιο πέρα. Ούτε καν διανοείσαι να πας να της μιλήσεις ξαφνικά (ελπίζουμε να μην το σκέφτηκες καν). Συνέχισε την προπόνησή σου κανονικά και βρες μια διακριτική αφορμή να πλησιάσεις ώστε να σε δει. Νερό από τον ψύκτη; Κουβέντα μ' ένα φίλο που είναι πιο κοντά της; Ένα βαράκι από τον πάγκο; Ό,τι κι αν είναι, να δικαιολογείται. Για πες μας, κοιτάει;

Κοίτα τη ψηλά

Όχι στα οπίσθια, όχι στο στήθος, όσο γυμνασμένα κι αν είναι. Και προς Θεού μην στήσεις καφενείο απέναντι από 'κει που κάνει βαθιά καθίσματα για να δείξεις στα φιλαράκια σου τον επόμενο στόχο σου. Τυφλή είναι;

Μην διακόπτεις την προπόνησή της

Ίσως να λέτε ήδη ένα «γεια» και άρα το να της πιάσεις κουβέντα να είναι αρκετά εύκολο. Ένα από τα πιο εκνευριστικά πράγματα που μπορείς να κάνεις είναι να της κατσικωθείς την ώρα που κάνει π.χ. κοιλιακούς γυρεύοντας διάλογο. Λογικά το ξέρεις αλλά να το επισημάνουμε: όταν γυμναζόμαστε εμείς οι άνθρωποι ζοριζόμαστε, ιδρώνουμε, μετράμε από μέσα μας, γενικώς συγκεντρωνόμαστε. Σεβάσου τό και πλησίασέ τη όταν θα έχει τελειώσει, τουλάχιστον το σετ.

Μην τη διορθώσεις

Είναι, ίσως, ο χειρότερος τρόπος να προσεγγίσεις μια γυναίκα στο γυμναστήριο: Διορθώνοντάς τη. Δεν θα το εκτιμήσει που την προσέχεις πώς κάνει την άσκηση, λογικά θα προσβληθεί και θα νιώσει «κάπως» που ένας ξέμπαρκος έρχεται και της κάνει τον έξυπνο - πιθανότατα για να της την πέσει. Εξαιρείσαι μόνο αν είσαι γυμναστής και αυτή είναι η βάρδιά σου.

Προσοχή στις φιλοφρονήσεις

Το να κάνεις τη διαπίστωση ότι προπονείται σκληρά (εφόσον ισχύει) θα την κάνει να αισθανθεί καλά. Απόφυγε να αναφερθείς σε κατά τόπους ανατομικές βελτιώσεις, ειδικά ενώ γυμνάζεται, τύπου «ουάου έχεις φτιάξει πολύ τους προσαγωγούς σου βλέπω». Είσαι με τα καλά σου;

Απαγορεύεται να την αγγίξεις

Γενικώς τα ελεύθερα πιασίματα στα γυμναστήρια είναι δουλειά και προνόμιο μόνο των personal trainers και των γυμναστών στα ομαδικά προγράμματα. Εσύ ΔΕΝ θα το κάνεις, όποια αφορμή κι αν σου δοθεί.Είναι ιδρωμένη, άνθρωπέ μου, και πιθανότατα ανασφαλής με το σώμα της. Τι εννοείς «στα πλαίσια της οικειότητας που έχετε αναπτύξει εκεί που πέρναγες κι έκανε τρικέφαλα της τα έπιασες και είπες “πω πω φέτες έχεις γίνει”». Θες να φας το βαράκι στο κεφάλι; Κοντά τα χέρια σου.

Μείνε πιστός στην προπόνησή σου

Αν σε έχει δει να κόβεις βόλτες γύρω γύρω και όποτε θυμάσαι να κάθεσαι και σε κανένα όργανο ή κάθε φορά που τη βλέπεις σταματάς ό,τι κάνεις και πηγαίνεις για να τα πείτε, δεν θα ξετρελαθεί. Όσο κι αν σ' αρέσει, όσο κι αν τη βλέπεις να ανταποκρίνεται, βάλε μια προτεραιότητα. Εκεί που μιλάτε λοιπόν, πες της «πάω να συνεχίσω για λίγο, θα τα πούμε αργότερα». Κύριος.

Μην προσπαθείς να την εντυπωσιάσεις

Καλά, αυτό κι αν είναι αστείο: Να το παίζεις αθληταράς κάθε φορά που εμφανίζεται στο οπτικό σου πεδίο. Και να σου τα βάρη και οι γνωστοί «νεαντερταλικοί» ήχοι / γκριμάτσες. Δεν είμαστε σε προϊστορική ζούγκλα για να κάνεις τέτοια επίδειξη δύναμης. Κράτα χαμηλό προφίλ κατά την προπόνησή σου. Όχι για χάρη της, αλλά για σένα.

Πηγή: gr.askmen.com

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

GIF ISO FINAL 1