Οι πιο fit άντρες του Χόλυγουντ όλων των εποχών

  • Κατηγορία Gossip
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Aκολουθεί μια λίστα με διάσημους ηθοποιούς με τις πιο εντυπωσιακές διαπλάσεις που έχουμε δεί ποτέ...


Arnold Schwarzenegger

 

Είτε μάχεται κυνηγώντας εξωγήινους στο Predator, ή κυβερνώντας στον πραγματικό κόσμο, αυτός ο bodybuilder απο μια μικρή πόλη της Αυστρίας, έγινε παγκοσμίως γνωστή διασημότητα, έπειτα πολιτικό πρόσωπο και συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο fit άντρες του Χόλυγουντ όλων των εποχών.

 


Sylvester Stallone

Αθάνατος ως Rocky Balboa και John Rambo, η σωματική διάπλαση του Sly Stallone τον έχει βάλει στο Hall of Fame του Fitness ανδρών. Ένας αυτοδημιούργητος άντρας, ο Stallone εξελίχθηκε απο ενα ταπεινό ξεκίνημα φτιάχνοντας σπασμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, στην υποκριτική, το γράψιμο και την παραγωγή πολλών απο των δικών του έργων. Θα παραμείνει για πάντα στην στην λαϊκή φαντασία σαν ο ματσο άντρας που υπερνικάει τις πιθανότητες με ωμή δύναμη και αποφασιστικότητα.


Terry Crews

Ο Crews είναι ενας πρώην αθλητής του NFL με μια τάση προς το κωμικό ταλέντο όσο και να εντυπωσιάζει με την δυναμική του παρουσία, διάσημος για τα ιδιαίτερα διαφημιστικά του για την Old Spice και για τους ρόλους ήρωα δράσης. Με ενα επεκτατικό στήθος και μια πανύψηλη διάπλαση, έχει καταλάβει τη θέση του ανάμεσα στους αθάνατους του Χόλυγουντ σαν ενας άντρας πάντα ικανός για ρόλους δράσης, κωμωδίας και δράματος σε επιτυχημένες ταινίες.


Dwayne Johnson

Επίσης γνωστός ως ο Rock, ο Johnson ανήλθε στη φήμη στο ρίνγκ του WWE, προσφέροντας το πολυπόθητο φάρμακο στους εχθρούς του μέσω του Samoan Drop, του Rock Bottom και του διαβόητου People's Elbow. Βγήκε απο τη στενή του θέση της πάλης για να βρεί το δρόμο του στην μεγάλη οθόνη, με το τεράστιο, καλά δομημένο σώμα του και τα χέρια του σε μέγεθος οβιδοβόλων. Έσπρωξε τα όρια της υποκριτικής του στα άκρα πρόσφατα ως Paul Doyle στο Pain and Gain, ενας "ξεπεσμένος" bodybuilder.

 


Bruce Lee

Ο πατέρας της κίνησης των πολεμικών τεχνών της Αμερικής, ο Bruce Lee τιμωρούσε τους κακούς στην οθόνη με κραυγές θανάτου και μεγάλα κατορθώματα του fitness. Συγχωνεύοντας τις τέχνες του kung fu και τη θεατρική λαμπρότητα στο Enter the Dragon και το Fists of Fury, ο Lee έφερε την τέχνη της αυτοάμυνας και της σωματικής τελειότητας στην πρώτη γραμμή της κινηματογραφικής φαντασίας.

 


Jason Statham

Διάσημος για την ιδιαίτερη ομιλία του και τους ρόλους του γκάνγκστερ στο Lock, Stock and Two Smoking Barrels (Δύο καπνισμένες κάνες) και το Snatch (Αρπαχτή), o Statham είναι αφοσιωμένος στις πολεμικές τέχνες, πρώην μοντέλο και δύτης για την Εθνική Ομάδα Κατάδυσης της Βρετανίας που φέρνει έπαρση στην μεγάλη οθόνη. Είτε αγωνίζεται εναντίον ενός άθλιου αφεντικού του υποκόσμου στο Transporter είτε ανατρέπει αυταρχικά καθεστώτα στο The Expendables, το κάνει με λίγη τρέλλα και ενα σωρό μυς.


Chuck Norris

Ειδικός στις πολεμικές τέχνες, Texas Ranger και εντελώς "κακός". Ο Norris ήταν ο πρώτος Δυτικός που κέρδισε ποτέ μαύρη ζώνη όγδοου βαθμού στο tae kwon do. Έχει δημιουργήσει τη δική του φίρμα στο Kung fu, το Chun Kuk Do και βραβεύτηκε με το Golden Lifetime Achievement Award απο το World Karate Union Hall of Fame. Φημολογείται οτι δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα ,το μοναδικό πράγμα που θα είναι αρκετά σκληρό για να ξυρίσει τα γένια του.


Jean-Claude Van Damme

"Οι μυς απο τις Βρυξέλλες" ("The Muscles from Brussels" ) ξεκίνησε στο ρίνγκ του kickboxing και στη συνέχεια καθιέρωσε τον εαυτό του σαν τον δίκαιο ήρωα με τις λείες κινήσεις καράτε, ενα σιδερένιο σαγόνι και αρκετή δράση στα τέλη του '80 και στις αρχές του '90 που θα έκανε ακόμα και εναν hipster να κοκκινήσει.

 


Mark Wahlberg

Πρόσφατα έφερε το σώμα ενός Θεού στο Pain and Gain, ο Wahlberg έχει επιδείξει μια ικανότητα όχι μόνο στο fitness, αλλά επίσης και στην υποκριτική. Σε μια ευρεία ποικιλία απο ρόλους σε ταινίες όπως το The Fighter, το Ted και το I Heart Hucakabees, ο Wahlberg έχει αποδείξει οτι μπορεί να παίξει στο σινεμά απο κωμωδία, δράμα μέχρι και θρίλερ.


Steve Reeves

Ο πρωταθλητής bodybuilding και αστέρας της ταινίας Hercules Unchained του 1959 , Reeves, αναγνωρίζεται ως ο πρώτος άντρας που διέδωσε την διάπλαση bodybuilder υπερήρωα στην οθόνη, εμπνέοντας μελλοντικούς ηθοποιούς σαν τον Stallone και τον Schwarzenegger να εξελιχθούν και να πιάσουν το Χόλυγουντ απο τα κέρατα.

 

Πηγή: www.muscleandfitness.gr

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ