Η άσκηση που θα αλλάξει τη ζωή σας!

  • Κατηγορία Best life
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Για δυνατά χέρια, πόδια και απώλεια κιλών...

Υπάρχει μια άσκηση που είναι το απόλυτο εργαλείο προπόνησης όταν δεν υπάρχει εξοπλισμός.

Το καλύτερο είναι οτι μπορείτε να την κάνετε οπουδήποτε όποτε θέλετε. Είναι από τις καλύτερες ασκήσεις για δυνατά χέρια και πόδια, στήθος και φυσικά για κάψιμο πολλών θερμίδων.

Προσφέρει όγκο, δύναμη και αντοχή στο άνω μέρος του σώματος, σφίγγει τους μυς σε κοιλιά και μέση.

Το μόνο αρνητικό που μπορεί κάποιος να καταλογίσει είναι ότι έχουμε συνδυάσει το όνομα του με τη ταλαιπωρία και το καψόνι.

Η έντονη αυτή άσκηση είναι τα πους απς και μπορεί να μεταμορφώσει το κορμί σας και να σας βοηθήσει να αποκτήσετε την τέλεια γράμμωση σε μικρό χρονικό διάστημα!

Ο σωστός τρόπος εκτέλεσης των πους απς δεν έχει να κάνει με την ταχύτητα, αλλά με τη σωστή τεχνική.

Ενα καλό κόλπο είναι να εκτελείτε τις κάμψεις μπροστά από έναν καθρέφτη ώστε να παρακολουθείτε την στάση του κορμού σας.

Αν δεν έχετε ξανακάνει πους απς από την εποχή του σχολείου (ή του στρατού για τους άνδρες), μην ανησυχείτε, υπάρχουν και για εσάς τρόποι να ξεκινήσετε σταδιακά και να δυναμώσετε. Αρχίστε από τις ευκολότερες παραλλαγές της άσκησης και, καθώς θα δυναμώνετε κάθε εβδομάδα, προχωρήστε στον επόμενο βαθμό δυσκολίας.

Δείτε το βίντεο που αφορά αρχάριους:

 

 

Δοκιμάστε να κάνετε πους απς μερικές μέρες την εβδομάδα και θα δείτε γράμμωση στα χέρια και συνολική μεταμόρφωση στο σώμα.

Επιπλέον, τα πους απς είναι καλά για την καρδιά και την καρδιαγγειακή σας υγεία, ενώ αυτή η άσκηση βοηθά να βελτιώσετε τη στάση του σώματός σας.

Απλά βεβαιωθείτε ότι τα κάνετε σωστά.

Η όλη ουσία της άσκησης βρίσκεται στη διατήρηση του κορμού σε μια ευθεία, όπου τα χέρια απλώς μεταφέρουν το άνω μέρος του κορμού όσο πιο κοντά στο έδαφος γίνεται.

Τα χέρια είναι ακριβώς κάτω από τους ώμους, και εντελώς κάθετα με το έδαφος όταν τεντώνονται.

Μην ξεχνάτε να παίρνετε αναπνοές. Καλή επιτυχία!

Πηγή: www.bovary.gr

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ