mobadv

JUST FOR MEN ... 6 sos συμβουλές για να μην ξενερώνεις τις γυναίκες !!!

  • Κατηγορία Beauty
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ο άνθρωπος λένε ότι δεν αλλάζει. Κάποιες, όμως, κακές συνήθειες του μπορεί να τις κόψει για να αρέσει περισσότερο, να βελτιώσει την υγεία του ή να νιώσει καλύτερα με τον εαυτό του.

 

Είναι πολύτιμο να είσαι κομψός και προσεγμένος. Ρίξε μια ματιά, λοιπόν, παρακάτω.

 

 

Ο γύπας

 

Τα νύχια σου πρέπει πάντα να είναι κομμένα, καλοσχηματισμένα και φυσικά καθαρά. Δεν δικαιολογώ καν την περίπτωση να τρως τα νύχια σου, ακόμα και αν έχεις όλο το άγχος του κόσμου. Αν δεν μπορείς να περιποιείσαι τα νύχια σου σωστά, ξεπέρνα την συστολή σου καιπήγαινε σε κάποιο εξειδικευμένο studio. Μόλις περάσεις το κατώφλι, θα καταλάβεις ότιυπάρχουν πολλοί άντρες εκεί μέσα και δεν είσαι μόνος σου.

 

περιποίηση,άντρες,ξύρισμα,κούρεμα,μακικιούρ,άκρα,αποτρίχωση,καθαριότητα,grooming,

 

Η τρίχα ζιβάγκο

 

Μπορεί να αγαπάς το τρίχινο πουλόβερ που βρίσκεται στο στέρνο σου, αλλά εκείνες τις τρίχεςπου έχουν ανέβει προς το λαιμό και πετάγονται από το T-shirt, πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι δεν χρειάζονται για κανένα λόγο και να τις αποχωριστείς. Δεν υπάρχει τίποτα πιοαντιαισθητικό σε μια εμφάνιση από αυτές. Προτίμησε μια μόνιμη μέθοδο αποτρίχωσης για να τις εξαφανίσεις και πίστεψε μας δε θα λείψουν ούτε σε εσένα ούτε και σε κανέναν άλλον.

 

 Η χαίτη

 

Στο κομμωτήριο δε πρέπει να πηγαίνεις όταν το μπροστινό μέρος των μαλλιών αρχίζει να επηρεάζει την όραση σου αλλά περισσότερο όταν το πίσω μέρος των μαλλιών αρχίζει να χαλάει τη δική μας οπτική και αισθητική. Κοινώς, κόψε τη χαίτη τώρα! Και μη μου πεις ότι αυτή τη σεζόν η χαίτη αποτελεί ένα από τα trends γιατί θα αρχίσω να ουρλιάζω. Τόσα τάσεις περνούν από μπροστά σου, αυτή την βλαχοδεύτερη λιμπίστηκες; Επίσης, μάθε να καθαρίζεις συχνά τονσβέρκο σου και να φρεσκάρεις τις φαβορίτες σου. Τα εδώ και εκεί τσουλουφάκια δεν αντέχονται.

 

περιποίηση,άντρες,ξύρισμα,κούρεμα,μακικιούρ,άκρα,αποτρίχωση,καθαριότητα,grooming,

 

Βαριά ανάσα

 

Βούρτσιζε πολλές φορές μέσα στη μέρα τα δόντια σου ή έστω πρωί και βράδυ, χρησιμοποιώντας οδοντικό νήμα και διάλυμα. Πριν βιαστείς να θεωρήσεις περιττή αυτή τη συμβουλή, να σε ενημερώσουμε ότι το 75% των αντρών δεν βουρτσίζουν καθημερινά το δόντια τους. Σοκαρίστηκες; Και εμείς. Και επειδή, η άσχημη αναπνοή δεν αντέχεται, κάνε τη καρδιά σου πέτρα και γίνε πιο επιμελής.

 

Η μπυροκοιλιά

 

Αρχικά, σταμάτησε τις μπύρες και, γενικά, το αλκοόλ. Μετά, κοίταξε να βρεις ένα τρόπο ναγυμναστείς για να ρίξεις αυτό το στρογγυλό κοιλάκι που χαλάει όλη την εικόνα και τη στάσητου σώματος σου. Στη περίπτωση που δεν το ξέρεις, υπάρχουν αντρικά, καλλυντικά προϊόνταπου καταπολεμούν  το συσσωρευμένο λίπος στη κοιλιά, το στομάχι αλλά και το σωσίβιο. Αν δεν «ξέρεις» τι είναι το σωσίβιο, κοίταξε τι προεξέχει πάνω από τη ζώνη σου, περιμετρικά της μέσης και θα καταλάβεις.

 

περιποίηση,άντρες,ξύρισμα,κούρεμα,μακικιούρ,άκρα,αποτρίχωση,καθαριότητα,grooming,

 

Ο Παπαστρούμφ

 

Επιτέλους, αποφάσισε τι θα γίνει με τα γένια σου. Τι θέλω να πω; Από εκείνη τη μαύρη ώρα που το μούσι έγινε μόδα, όλοι οι άντρες έσπευσαν να υιοθετήσουν το στιλ, ασχέτως αν τους πήγαινε ή όχι. Επιπλέον, αποφάσισαν να φτάσει το μούσι μέχρι τα πόδια τους, δίνοντάς τους τη δικαιολογία που ήθελαν για να αποφεύγουν το ξύρισμα. Συγκεντρώσου και συμμορφώσου. Αν σου πηγαίνουν τα μακριά γένια, άφησέ τα αλλά παράλληλα φρόντιζε να τα διατηρείςπεριποιημένα. Διαφορετικά, κάνε ένα καλό ξύρισμα ή βρες κάτι άλλο που να σου ταιριάζει. Έστω και μουστάκι. Αρκεί  με το μουστάκι να νιώθεις ο εαυτός σου και όχι ένας ακόμα μέσα στους πολλούς.

 

περιποίηση,άντρες,ξύρισμα,κούρεμα,μακικιούρ,άκρα,αποτρίχωση,καθαριότητα,grooming,

 

Λοιπόν, ξεκίνησε με αυτά και αν όλα πάνε καλά, συνεχίζουμε. Δεν είναι δύσκολο να είσαι πάνταπεριποιημένος. Λίγο χρόνο χρειάζεται μόνο να διαθέσεις και όλα τα άλλα λύνονται.

 

Το ξέρω ότι βαριέσαι αλλά είναι και αυτό το περίεργο, γυναικείο μάτι που πιάνει μεμιάς όλες τις ατέλειες…

 

Δώρα Μάστορα

 

http://www.galsnguys.gr/

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Η ρουτίνα περιποίησης που κάθε άντρας πρέπει να ακολουθεί το πρωί
  • Πώς θα προετοιμάσεις το σώμα σου για την παραλία
  • Πώς να περιποιηθείς πρόσωπο, μαλλιά και σώμα το καλοκαίρι
  • Φτιάξτε μια σπιτική κρέμα προσώπου με αβοκάντο και μπανάνα
  • Τι σκέφτεται ένας άντρας όταν κάνει σεξ
  • 6 κολπάκια περιποίησης που θα φανούν χρήσιμα σε κάθε άντρα
loading...

GIF ISO FINAL 1