Αυτό είναι το πρόσωπο της «τέλειας» γυναίκας

  • Κατηγορία Beauty
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Το κατά πόσο η ομορφιά είναι υποκειμενική ή αντικειμενική είναι ένα από τα θέματα που έχουν απασχολήσει εδώ και πολλά χρόνια την ανθρωπότητα.

Αυτό όμως που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι ότι τα πρότυπα ομορφιάς αλλάζουν με το πέρασμα του χρόνου.

Οι λευκές, ντελικάτες φιγούρες στους πίνακες της Αναγέννησης δεν θα μπορούσαν να συγκριθούν με τα μαυρισμένα και γυμνασμένα σώματα των γυναικών σήμερα. Ποιος θα περίμενε μάλιστα ότι μετά τη μανία με τα αδύνατα σώματα πριν από δέκα χρόνια, οι καμπύλες της Κιμ Καρντάσιαν θα θεωρούνταν σέξι και πολυπόθητες.

Οι τάσεις στην πλαστική χειρουργική μπορούν επίσης να αποτελέσουν δείγματα για το τι θεωρείται όμορφο και ελκυστικό σε κάθε εποχή. Ο καθηγητής Dr Julian De Silva από Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής του Λονδίνου δημιούργησε μάλιστα την εικόνα της πιο πολυπόθητης γυναίκας με βάση τα αιτήματα των 1.000 πελατριών του τα τελευταία δέκα χρόνια.

Με βάση αυτά, οι γυναίκες στη Βρετανία τα τελευταία χρόνια επιθυμούν την μύτη της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, τα μάτια της Κίρα Νάιτλι, τα φρύδια της Τζένιφερ Λόπεζ, το πιγούνι της Σελίνας Γκόμεζ και το μέτωπο της Μάιλι Σάιρους. Εάν μια γυναίκα διέθετε όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά θα έμοιαζε, σύμφωνα με την εικόνα που «έπλασε» ο De Silva, κάπως έτσι:

CrLqKBiWIAA2wNp

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Πώς να περιποιηθείς πρόσωπο, μαλλιά και σώμα το χειμώνα
  • Τα καλοκαιρινά «λάθη» που αυξάνουν το λίπος στην κοιλιά
  • Τι προσέχει πρώτα μια γυναίκα σ’ έναν άντρα;
  • Οι super ασκήσεις για το εσωτερικό των μηρών (video)
  • Πόσες θερμίδες καίμε με τις δουλειές του σπιτιού
  • Ο γυναικείος οργανισμός αντέχει περισσότερο από τους άνδρες κατά την άσκηση!
loading...