Αυτοί είναι οι πιο δυνατοί άνθρωποι στον κόσμο!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ένα ενδιαφέρον άρθρο του ESPN που εντοπίσαμε και αφορά τον διαγωνισμό δύναμης που έγινε το 2015 στην Μαλαισία.

Πρόκειται για διαγωνισμό για την ανάδειξη του πιο δυνατού άνδρα στον κόσμο, μεταξύ 30 κορυφαίων αθλητών.

Ας γνωρίσουμε μερικούς από αυτούς...

TERRY HOLLANDS

unnamed

Ο Βρετανός Terry Hollands έχει συμμετάσχει σε πολλούς διαγωνισμούς αλλά δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ποτέ κανέναν. Όμως είναι ο πιο ανθεκτικός καθώς έχει πάρει μέρος σε 9 κορυφαίους διαγωνισμούς. Το 2014 έβαλε τέλος στην καριέρα του.

HAFTHOR BJORNSSON

unnamed1

Το nickname του είναι Θορ και είναι οφθαλμοφανές γιατί! Είναι τεράστιος σε διαστάσεις και γνωστός από την σειρά Game of Thrones ως το βουνό. Έχει συμμετάσχει σε διαγωνισμούς πέντε φορές και τις τρεις πήρε την... κούπα. Η κορυφαία στιγμή όταν σήκωσε 635 κιλά και έκανε πέντε βήματα, σπάζοντας ρεκόρ 1000 χρόνων!


SVEND KARLSEN

unnamed2

Ο Βίκινγκ της παρέας με 30 παγκόσμια ρεκόρ στο power lifting, οκτώ φορές ο πιο δυνατός άνδρας στον κόσμο!


MAGNUS SAMUELSSON

unnamed3

Ίσως ο κορυφαίος της λίστας με φοβερά ρεκόρ που αφορούν τα χέρια του, ο Σουηδός πήρε τον τίτλο το 1998. Ήταν πρωταθλητής στο στο arm wrestling όπου σάρωσε τους τίτλους με 13 συνεχόμενες υπερασπίσεις ως ο πιο δυνατός άνδρας στον κόσμο.


JAMIE REEVES

unnamed4

1800 κιλά!!! Τόσα σήκωσε ο συγκεκριμένος, σπάζοντας ρεκόρ 274 χρόνων ενώ τα παράτησε το 1990 και έγινε κριτής σε διαγωνισμούς δύναμης!


JON PALL SIGMARSSON

unnamed5

Ένας παντοδύναμος ρέκορντμαν από την Ισλανδία ο Sigmarsson κέρδισε τον θρύλο Bill Kazmaier το 1998 γράφοντας ιστορία. Πέθανε νέος στην ηλικία των 32 με καρδιακή ανακοπή.


BILL KAZMAIER

unnamed6

Αναμφισβήτητα το πιο δυνατό όνομα στη λίστα με σειρά τίτλων από το 1980 και για τρία χρόνια. Μάλιστα το 1983 δεν συμμετείχε στον διαγωνισμό γιατί ήταν τόσο σίγουρος για την νίκη που θεώρησε πως δεν είχε νόημα! Επέστρεψε πέντε χρόνια μετά και κέρδισε ξανά!


MARIUSZ PUDZIANOWSKI

unnamed7

O MMAer της παρέας, πέντε φορές πρωταθλητής, με εντυπωσιακή σωματοδομή, μπήκε στο πάνθεον των δυνατών ενώ συμμετείχε και σε αγώνες ΜΜΑ με ρεκόρ 9-5 χωρίς να παίξει με το μεγάλο όνομα.


ZYDRUNAS SAVICKAS

unnamed8

Ο σύγχρονος Ηρακλής είναι από την Λιθουανία κι αυτή την στιγμή είναι ο κορυφαίος στον κόσμο με επτά συνεχόμενους τίτλους τα τελευταία χρόνια. Ο Big Z όπως τον αποκαλούν είναι το μεγάλο φαβορί και για την νέα σεζόν.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Φτιάξε σώμα από ατσάλι!
  • Γιατί το καρπούζι είναι η τροφή για κορυφαία μυϊκή αντοχή
  • Οι ισομετρικές ασκήσεις φέρνουν θηριώδη δύναμη και γραμμωμένο σώμα
  • 9 τροφές που σε ανεβάζουν και σου δίνουν δύναμη
  • Αυτές οι 5 είναι οι κορυφαίες τροφές για υγεία και δύναμη
  • Δυνάμωσε τους μύες σου
loading...