mobadv

Γιατί η υγεία σου κρέμεται από την πρωινή σου στύση

  • Κατηγορία Υγεία
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Αν δεν είσαι «σίδερο» όταν ξυπνάς, κάτι δεν πάει καλά - και όχι μόνο για το όργανό σου.

Μέχρι σήμερα ήξερες ότι η αρρενωπότητα και η καλή υγεία ενός άνδρα είναι φως - φανάρι: ένα ζευγάρι γερά μπράτσα κρύβουν μέσα τους ένα γερό σκαρί. Ξέχνα το. Μύθος είναι. Όπως εξηγεί ο βιοχημικός και εμπειρογνώμων της ανθρώπινης φυσιολογίας Tommy Wood, ένα δυνατό σώμα δεν καθρεφτίζει τόσο καλά την καλή υγεία σου, όσο οι πρωινές στύσεις.
 
Όλοι έχουμε την πεποίθηση ότι η επιθυμία μας για σεξ είναι έμφυτη και ασταμάτητη, αλλά αυτό είναι αλήθεια μόνο όταν όλα λειτουργούν κανονικά στο σώμα και τον εγκέφαλο μας. Και σύμφωνα με τον Wood, υπάρχουν κάποιοι βιολογικοί δείκτες που δίνουν μια πρώτη, γενική πρόγνωση. Ένας από αυτούς τους δείκτες είναι η τεστοστερόνη. Τα επίπεδά της είναι στην κορυφή τους κάθε πρωί, συνεπώς η έλλειψη στύσης εκείνη την ώρα υποδεικνύει πιθανά σοβαρά προβλήματα υγείας.
 
Οι στύσεις σου, επίσης, δείχνουν κατά πόσο είσαι σε καλή φόρμα ή όχι.
Αν δε γυμνάζεσαι συστηματικά, τα επίπεδα τεστοστερόνης μειώνονται, όπως μειώνεται και η ροή του αίματος στα γεννητικά σου όργανα. Το αποτέλεσμα είναι το αυτό: αδυναμία ικανής στύσης.
Ωστόσο, το νόμισμα έχει δυο όψεις: η υπερβολική προπόνηση μπορεί να μειώσει την όρεξη για σεξ έως και 90%. «Μετά από όλα, υπάρχει σαφής εξήγηση για όσους ειδικούς λένε πως το bodybuilding αποτελεί μια ακούσια μέθοδο ανδρικής αντισύλληψης», λέει ο Wood. «Παρόλο που οι γυναίκες τρελαίνονται να σε βλέπουν καλοσχηματισμένο και ογκώδη, εντούτοις, βάλε καλά στο μυαλό σου ότι δεν σε υπολογίζουν για πατέρα των μελλοντικών παιδιών τους».
 
Προφανώς, η απουσία πρωινών στύσεων δεν αποτελεί επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν, αλλά λειτουργεί ως σινιάλο. Είναι ένα σήμα κινδύνου που εκπέμπει το σώμα σου και το καλύτερο που έχεις να κάνεις μόλις το λάβεις, είναι να ζητήσεις μια επιστημονική συμβουλή. Εσύ, που έχεις συνηθίσει σε ακμαίες εξάρσεις του πέους σου κάθε πρωί αλλά τώρα τελευταία βλέπεις το εσώρουχό σου υπερβολικά άνετο, είναι καλό να αναλογιστείς τα εξής: Έχεις πολύ στρες; Γυμνάζεσαι καθόλου ή υπερβολικά; Κοιμάσαι λίγο; Δεν τρως καλά; Πίνεις περισσότερο από παλιά;
 
Μετά από τις απαντήσεις που θα δώσεις στον εαυτό σου, αποφάσισε αν πρέπει να κλείσεις ένα ραντεβού με το γιατρό σου.
 
http://gr.askmen.com/
 
 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Ο bodybuilder που ισχυρίζεται ότι με ένα γεύμα την μέρα εξασφαλίζεις υγεία και ζωτικότητα
  • Πως η άσκηση με βάρη μπορεί να μειώσει τα συμπτώματα της κατάθλιψης
  • 4 απλοί κανόνες υγείας και μακροζωίας
  • Οι καλύτερες ασκήσεις για την καρδιά μας
  • Δε φαντάζεστε πόσες ασθένειες ή παθήσεις θεραπεύει το θαλασσινό νερό!
  • Μέλι, το γλυκό… φάρμακο για την υγεία σου!
loading...

GIF ISO FINAL 1