Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το δράμα που ζει το πιο υπέρβαρο παιδί στον κόσμο (photos)!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Θα μπορούσε να είναι ένα φυσιολογικό παιδί της ηλικίας του, όμως ο 10χρονος Αρια Περνάμα ζυγίζει 192 κιλά κάνοντας τη ζωή του μια καθημερινή μάχη. Θεωρείται το πιο χοντρό παιδί στην ηλικία του, ενώ λόγω του μεγέθους του αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σχολείο.

 

Οι γονείς του υπό τον φόβο να χάσει την ζωή του λόγω της παχυσαρκίας, του έχουν ξεκινήσει δίαιτα εξπρές με την βοήθεια ειδικών. Δεν μπορεί να περπατήσει χωρίς βοήθεια και συνήθως ξαπλώνει στο κρεβάτι ή στο πάτωμα.

 

Ο μικρός Αρια γεννήθηκε φυσιολογικός (3.2 κιλά), αλλά μετά την ηλικία των 2 ετών ξαφνικά πήρε απότομα βάρος και όγκο.

 

Έκτοτε άρχισε να τρώει πέντε μεγάλα γεύματα την ημέρα, που είναι η τροφή για δύο ενήλικες μέσα σε ένα 24ωρο. Ρούχα δεν μπορεί να βρει εύκολα και έτσι βολεύεται με σαρόνγκ. Έτσι, η ζωή του στο χωριό Cipurwasari της Ινδονησίας έχει γίνει εφιάλτης. 

 

Η μητέρα του Ροκάγια Σομάντρι δηλώνει για το παιδί της «Ο γιος μου μεγαλώνει με πολύ γρήγορους ρυθμούς και ανησυχώ για την υγεία του. Τρώει όσο δύο ενήλικες και κάνει συνεχώς παράπονα ότι είναι κουρασμένος και ότι έχει δύσπνοια. Μόνο τρώει και κοιμάται, και όταν δεν κάνει κάτι από τα δύο βρίσκεται στην μπανιέρα για ώρες. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος, από το να βλέπεις το παιδί σου να υποφέρει. Δεν πάει σχολείο γιατί δεν μπορεί να περπατήσει και να σταθεί δίχως βοήθεια όλο το 24ωρο. Κάνει μόνο μικρά βήματα και μετά χάνει την ισορροπία του. Θέλω να τον δω να σπουδάζει και να παίζει με τα άλλα παιδιά».

 

Δείτε φωτογραφίες...

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Ο χάρτης που δείχνει πόσοι άνθρωποι δεν κοιμούνται αυτή την ώρα!
  • Τι τρώνε τα Χριστούγεννα στον υπόλοιπο κόσμο;
  • Oι 10 πιο γυμνασμένοι αθλητές στον κόσμο!
  • Αυτές είναι οι 5 χειρότερες διατροφές του κόσμου!
  • Αυτή είναι η καλύτερη πόλη στον κόσμο για να ζει κανείς!
  • O Τζορτζ Κλούνεϊ έχει το τέλειο πρόσωπο του κόσμου με βάση τα ελληνικά πρότυπα!
loading...
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.