Το «Single’s night Out» από την Ειρήνη Χειρδάρη, υποδέχεται το φθινόπωρο με μια μοναδική βραδιά

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Βρες τον ιδανικό σύντροφο στις βραδιές για εργένηδες που διοργανώνει το www.sexelixis.gr με την υπογραφή της dating & sex coach Ειρήνης Χειρδάρη

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018
Μacaw Beach Bar (Λεωφ. Ποσειδώνος, Aκτή του ήλιου, δίπλα στο Bolivar beach club, Αλιμος,)*
Ώρα προσέλευσης: 8.30 μ.μ.
Κατοχύρωση θέσης στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το Single’s night Out… υποδέχεται το φθινόπωρο με μια μοναδική βραδιά στο ειδυλλιακό σκηνικό του Μacaw Beach Bar. Στην υπέροχη, περιτριγυρισμένη από φοίνικες “Ακτή του Ήλιου” στον Αλιμο, την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου, οι πιο γοητευτικοί Singles της πόλης δίνουν ραντεβού δίπλα στο κύμα για μια βραδιά γεμάτη φλερτ.

Συμμετέχοντας στη βραδιά γνωριμιών του Sexelixis δε χρειάζεται πλέον να αναλώνεσαι σε αμήχανες καταστάσεις και αδέξιες συναντήσεις, αφού βρίσκεσαι σε ένα χώρο με singles που ψάχνουν ακριβώς ό,τι ψάχνεις κι εσύ. Στα Singles’ night Out ξεπερνούνται τα άγχη και οι ντροπές, αφού όλοι βρίσκονται εκεί για να γνωριστούν, να επικοινωνήσουν και να φλερτάρουν.

1 A1 ABA1978

Το προνομιακό εισιτήριο (40 ευρώ) γι΄αυτή την έξοδο περιλαμβάνει:

1. Finger food και το αγαπημένο σας ποτό.

2. Speed dating. Εχετε 5′ να γνωρίσετε αυτόν/αυτήν που κάθετε απέναντί σας και να αξιολογείσετε τη συμβατότητα που μοιράζεστε με σκοπό τη φιλία ή τη σχέση.

Για να κλείσετε την θέση σας στο Singles night out, στείλτε e-mail στην υπεύθυνη διοργάνωσης, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσοχή Θέσεις περιορισμένες

*Πού βρίσκετε το Μacaw Beach Bar (Λεωφ. Ποσειδώνος, Aκτή του ήλιου, Αλιμος, Α Πλαζ Αλίμου, Μεταξύ Λεωφόρου Αλίμου και Καλαμακίου, δίπλα στο Bolivar beach club)*

1 A1 ABA1888

Λίγα λόγια για τα Single‘s Night Out

Χωρίς αμφιβολία γίνεται όλο και πιο δύσκολο να βρούμε τον ιδανικό σύντροφο. Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να γνωρίσουμε κάποιον όταν ακόμη και στα μπαρ έχει χαθεί η έννοια του φλερτ; Είναι εύκολο να γνωρίσουμε κάποιον όταν βγαίνουμε με τους δεσμευμένους και αποκατεστημένους φίλους μας ή με τη γνωστή παλιοπαρέα στην οποία σπάνια προστίθενται νέα, ενδιαφέροντα –και διαθέσιμα- πρόσωπα;

Από την άλλη, στα dating clubs και τα chat rooms των social media κατά κανόνα αναλωνόμαστε σε καταναγκαστικά σεξουαλικές σχέσεις ή δεχόμαστε σεξιστική προσέγγιση και βρώμικο φλερτ, ενώ την ίδια στιγμή υπάρχει πάντα το ρίσκο να εκτεθείς σε άτομα και καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν και σε σχέσεις που οδηγούνται σε αδιέξοδο.

Το πρόβλημα με το φλερτ στην Αθήνα δεν είναι ότι δεν υπάρχουν όμορφα ή ελκυστικά άτομα στην πόλη. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρουμε πού να τα βρούμε. Κι αν έχουμε τύχη να πέσουμε πάνω τους, πολλά μπορεί να πάνε στραβά: Η πρώτη επαφή να γίνει με άκομψο και ξενέρωτο τρόπο , όχι απαραίτητα γιατί το άτομο που σε πλησιάζει δεν είναι το κατάλληλο, αλλά γιατί οι συνθήκες σε μια τέτοια συνάντηση μπορεί να κάνουν την επαφή αμήχανη. Μπορεί να είναι λάθος το timing ή να βγαίνεις σε μέρη που ανακυκλώνονται τα ίδια πρόσωπα.

Στα Singles’ night Out είσαι προστατευμένη/ος, ανάμεσα σε μια ομάδα ανθρώπων που έχουν επιλεχθεί για να συμμετέσχουν. Ολοι γινόμαστε μια μεγάλη χαλαρή παρέα, διασκεδάζουμε και γνωρίζουμε ελεύθερα και διαθέσιμα άτομα του άλλου φύλου, αυξάνοντας τις πιθανότητες να γνωρίσουμε τον ιδανικό σύντροφο!

1 A1 ABA1788

Κατοχύρωση θέσης στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

*Προσοχή: θέσεις περιορισμένες, κατοχυρώστε έγκαιρα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ