Ο τύπος που έκανε εγχείρηση για να φτιάξει κοιλιακούς!

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Η ιστορία του 31χρονου που ξόδεψε 3.500 λίρες για να φαίνεται γυμνασμένος

Ένας νεαρός άνδρας από τη Βρετανία ταξίδεψε μέχρι την Τουρκία και ξόδεψε 3.500 λίρες για να κάνει χειρουργική επέμβαση και να αποκτήσει τους κοιλιακούς που πάντα ήθελε.

Ο 31χρονος Lee Coupland πήγαινε στο γυμναστήριο επτά φορές την εβδομάδα προκειμένου να φτιάξει τους κοιλιακούς του αλλά το πήγε ένα βήμα παραπέρα και προχώρησε στην οδυνηρή επέμβαση που ονομάζεται «κοιλιακή χαρακτική», σύμφωνα με τη Sun. Με τη διαδικασία που ακολουθείται αναρροφάται το λίπος μεταξύ των μυών του στομάχου για να δημιουργηθεί αυτό το αποτέλεσμα των κοιλιακών.

O 31χρονος ξυλουργός πέταξε στην Κωνσταντινούπολη για να κάνει την πρώτη εγχείρησή του. Εμφανιζόμενος στο BBC3, είπε: «Νομίζω ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα θέλουν να το κάνουν και θα γίνει τόσο συνηθισμένο όσοι η αυξητική στήθους και οι πλαστικές μύτης για τις γυναίκες». Ο Τούρκος γιατρός που έκανε την εγχείρηση στον Lee αποκάλυψε ότι έχει δει άλλους επτά Βρετανούς άνδρες για την ίδια επέμβαση τον τελευταίο χρόνο. Ωστόσο δεν μπορούν να κάνουν την εγχείρηση όσοι δεν είναι ήδη γυμνασμένοι. Άνδρες με περισσότερα από δύο εκατοστά λίπους δεν μπορούν να υποβληθούν στη διαδικασία, σύμφωνα με την βρετανική Sun.

Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, το λίπος του Lee «είχε λιώσει» κάτω από τον υπέρηχο ώστε να τονιστούν οι μύες του. Ο Lee δήλωσε επίσης μεταξύ άλλων: «Το δεύτερο μέρος της διαδικασίας ήταν το λίπο-λέιζερ, κατά την οποία δημιουργούν μια παχιά γραμμή-ουλή ώστε εγώ μπορώ πλέον να νιώσω πραγματικά μια σκληρή γραμμή η οποία είναι και το σχήμα των κοιλιακών μου». Το αποτέλεσμα είναι οι έξι μόνιμοι κοιλιακοί.

Lee Coupland BBC

Ο 31χρονος λέει ότι η εμμονή με το σώμα προήλθε από τον θαυμασμό που είχε από την παιδική του ηλικία για τους παλαιστές και, όπως προσθέτει, το αποτέλεσμα αξίζει όλα τα χρήματα. «Είναι πάρα πολλά χρήματα, αλλά την ίδια στιγμή νομίζω ότι είναι προσιτή τιμή, καθώς δεν είναι εξωφρενικό το ποσό». Παρομοίασε μάλιστα την εγχείρηση με τα πρόσθετα μαλλιά των γυναικών, τα γνωστά εξτένσιον, αλλά και το πρόσθετο στήθος.

Μετά την επέμβαση ο 31χρονος φόρεσε έναν κορσέ για την αποθεραπεία για περίπου έξι εβδομάδες όλο το 24ωρο ενώ πρόσθεσε ότι η όλη διαδικασία είναι ουσιαστικά μια ενίσχυση όλη της προσπάθειας για ένα γυμνασμένο σώμα. Τώρα περιμένει να ολοκληρωθούν τα αποτελέσματα.

ab implants

Lee Coupland 5

2613698.main image

Lee Coupland 483305

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ