Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Γιάννης Βασάλος για τον «μαχητή» γιό του, το Survivor και τη σωματική διάπλαση στο «ΟΛΑ» (vid)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Αναφέρθηκε στον γιό του Κωνσταντίνο που αγωνίζεται στο Survivor, στις ανάγκες του σώματος ενός bodybuilder και στις πιθανότητες να φύγει ο γιός του νικητής από τον Άγιο Δομίνικο.

Η οικογένεια του Κωνσταντίνου Βασάλου, του παίκτη του Survivor από την ομάδα των Μαχητών, έχει αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις στον χώρο του bodybuilding.

Ο πατέρας του, Γιάννης Βασάλος, είναι γνωστός παγκόσμιος πρωταθλητής του αθλήματος, ενώ η θεία του, Μαρία Βασάλου (αδελφή του πατέρα του), αλλά και η αδελφή του ίδιου του Κωνσταντίνου, Μαριάννα, έχουν διακριθεί.

Στην εκπομπή «ΟΛΑ Ξεκόλλα» στον ΑΝΤ1, ο πατέρας του Κωνσταντίνου, Γιάννης Βασάλος, εξηγεί στον Θέμο Αναστασιάδη και την Δούκισσα Νομικού πως, παράλληλα με το σώμα, ο γιος του έχει αναπτύξει και το πνεύμα του και για τον λόγο αυτό τον θεωρεί εν δυνάμει νικητή.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στον γιο του, αποκαλύπτοντας πως τον ενδιαφέρει τι θα κάνει μόλις βγει από το παιχνίδι και πως θα διαχειριστεί τη δημοσιότητα που πήρε.

Ο Γιάννης Βασάλος ανέφερε: «Εμένα ο προβληματισμός μου είναι το πώς θα διαχειριστεί αυτή τη δημοσιότητα που δεν ήταν μέσα στη ζωή του και εμένα με απασχολεί να τον προετοιμάσω σαν πατέρας του για αυτό που θα έρθει. Γιατί σίγουρα είναι εκπληκτική τηλεθέαση που έχει αυτό το παιχνίδι. Άρα χρειάζεται μια προετοιμασία για αυτό που θα έρθει όταν κάποιος βγει από κει για αυτό που πρόκειται να έρθει. Ο Κωνσταντίνος είναι 28 ετών. Ο Κωνσταντίνος είναι χαμηλών τόνων, είναι ήρεμο παιδί. Δεν είναι παιδί του μπελά».

Για την λιποθυμία του γιού του ισχυρίστηκε ότι ένας αθλητής της σωματικής διάπλασης έχει μεγάλες ανάγκες σε θρεπτικά στοιχεία, θερμίδες, πρωτεϊνες. Δεν μπορεί ένα τέτοιο μυϊκό σύστημα να τραφεί με χαμηλές θερμίδες. Αυτό σημαίνει ότι οργανισμός χρησιμοποιεί μυικά κύτταρα προκειμένου να τραφεί, άρα υπάρχει μια συρρίκνωση του μυϊκού συστήματος. Ο οργανισμός είναι πολύ «σοφός» και αντιδρά σε κάθε άσκηση που του δίνουμε να κάνει. Η άσκηση «μένω νηστικός» σημαίνει ότι το σώμα έχει κάποιους μηχανισμούς που μας δημιουργεί κάποια τρικ όπως τάσεις λιποθυμίας, υπογλυκαιμικό σοκ. Αυτό συμβαίνει γιατί ο οργανισμός δεν έχει προσαρμοστεί ήπια, σοκάρεται και αντιδρά.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Βράβευση σε Γιάννη και Κωνσταντίνο Βασάλο για την προσφορά τους!
  • Ο Γιάννης Μάγκος μίλησε για το χτύπημα στον κριτή στην εκπομπή «Όλα Ξεκόλλα»
  • ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΑΛΟΣ: Κομμάτι της Ιστορίας του ΒοdyBuilding
loading...
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.