Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μια νέα ιδέα που φέρνει την τομή στον χώρο του fitness «γεννήθηκε» στο κέντρο της Γλυφάδας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

To γυμναστήριο Habitus δημιουργήθηκε για έναν σκοπό, να προσφέρει το Result Based Fitness, τον αποτελεσματικότερο τρόπο γυμναστικής σήμερα στην Ελλάδα. Ένα εξειδικευμένο σύστημα άσκησης και διατροφής, το οποίο συνδυάζει με μοναδικό τρόπο κορυφαία προγράμματα fitness με στόχο την άμεση επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος.

Σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, στο κέντρο της Γλυφάδας, το Habitus φέρνει την τομή στο χώρο του fitness όπως το γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Η επιτυχία του Result Based Fitness, του συστήματος γυμναστικής που εφαρμόζουμε στο Habitus, βασίζεται κυρίως στους ανθρώπους του.

 

 

Το 2007 μία μεγάλη ομάδα έμπειρων επιστημόνων, γιατροί, φυσιοθεραπευτές, διατροφολόγοι, εργοφυσιολόγοι και βέβαια γυμναστές συνέθεσαν αυτό το πλέον αποτελεσματικό σύστημα εκγύμνασης. Στο Resuld Based Fitness συνδυάζονται οι καλύτερες μέθοδοι fitness και wellness σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις από όλον τον κόσμο και από το 2009 που εφαρμόζεται έχει αλλάξει την εμφάνιση και τον τρόπο ζωής πολλών ανθρώπων.

Στο Habitus πραγματοποιούμε ανάλυση και καταγραφή των αναγκών και του lifestyle του πελάτη, κάνουμε μετρήσεις που αφορούν στην κατάσταση του σώματός του και λαμβάνουμε υπ’ όψιν τις διατροφικές του συνήθειες. Με τον τρόπο αυτό, συνθέτουμε για τον καθένα ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής στο πλαίσιο του οποίου ελέγχουμε διαρκών την πρόοδο του πελάτη.

Την πορεία του προγράμματος αναλαμβάνουν οι έμπειροι και καταξιωμένοι master trainers μας, που με την υποστήριξη, την καθοδήγηση και το πάθος τους οδηγούν τους πελάτες μας στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

 

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για μια δωρεάν αξιολόγηση & προπόνηση και ανακαλύψετε τον τρόπο που μπορούμε να κάνουμε τον στόχο σας αποτέλεσμα!

 

habitus. result based tness studio, Διεύθυνση: Κύπρου 59, 1ος όροφος, 16675 Γλυφάδα, Τηλέφωνο: +30.210.9680799, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.