Η 12χρονη που τρέλανε τους πάντες στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας!

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Η νεαρή αθλήτρια του Παλαιού Φαλήρου ήταν η ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης και τερμάτισε πίσω από την Αναστασία Καρακατσάνη και την Ανθή Κυριακοπούλου.

Στα 12 μόλις χρόνια της η Γλυκερία Σκάγκου κατάφερε να εκπλήξει τους πάντες στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, ανεβαίνοντας στο βάθρο των νικητών καταλαμβάνοντας την τριτη θέση.

Η 12χρονη αθλήτρια κέρδισε το θερμό χειροκρότημα όλων όσων παρακολουθησαν τον ημιμαραθώνιο αφού με χρόνο 19.52 κατάφερε να ανεβεί στο τρίτο σκαλι των νικητών στα 5 χιλιομετρα. «Κουράστηκα αρκετά καθώς ο καιρός μας δυσκόλεψε πολύ και ο δρόμος ήταν ολισθηρος τελικά όμως τα κατάφερα. Ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα αφού υπήρχαν αθλητριες με πολύ καλό χρόνο» λέει η 12χρονη Γλυκερία στο iefimerida.gr.

Η Ηλιάννα ασχολείται με τον στίβο τα τελευταία 4 χρόνια ενώ στον πρωταθλητισμό βρίσκεται στον δεύτερο χρόνο. «Κάνω προπόνηση 4-5 φορές την εβδομάδα. Πιστεύω πως αυτό ήταν μόνο το ξεκίνημα. Δεν ξέρω αν στο κοντινό μέλλον θα κάνω κάτι σημαντικό όμως θα συνεχίσω τις προπονήσεις μου. Όνειρο μου είναι να εκπροσωπήσω την ελληνική ομάδα» λέει η 13χρονη αθλήτρια.

4408431

4408439

4408422

Φωτογραφίες: EUROKINISSI

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ