«Εrotic Art Festival»: To φεστιβάλ για τον ερωτισμό και τη σεξουαλική διάθεση επιστρέφει!

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση ότι το πιό ερωτικό φεστιβάλ της χώρας μας και ένα από τα κορυφαία στην Ευρώπη επιστρέφει τον Μάιου στο Κλειστό του «Τae Kwon Do» στο Φάληρο.

Erotic Art Festival
17_18_19_20 Μαΐου 2019
Oλυμπιακός πόλος Φαλήρου
«Τae Kwon Do»

Πάρε μάτι την ανακοίνωση:

To κλειστό γήπεδο του «Τae Kwon Do» ανοίγει τις πύλες του και υποδέχεται, από τις 17 έως τις 20 Μαΐου 2019, το πιο ερωτικό κοινό της πόλης των Αθηνών!

Στον Ολυμπιακό πόλο Φαλήρου 10.000 τ.μ αφιερωμένα στη σεξουαλικότητα των Αθηναίων και όχι μόνο, σε περιμένουν να ζήσεις από κοντά μια πρωτόγνωρη εμπειρία!

H διοργάνωση της έκθεσης έχει ως κινητήριο μοχλό τον ερωτισμό και τη σεξουαλική διάθεση και συμπεριφορά, σε όλες του τις διαστάσεις, μέσα από τη σεξουαλική ενημέρωση, την τέχνη, εκθέματα και μπαζάρ ειδών γύρω από το σεξ, αλλά και μέσα από την ψυχαγωγία, τα shows και τα parties με Guest Stars τα κορυφαία Sex Models ανά την υφήλιο.

Έρχεται ξανά να μαγέψει όλους εκείνους για τους οποίους η πανδαισία του έρωτα αποτελεί σκέψη, επιλογή, πράξη και εμπειρία!

Ακόμη πιο εντυπωσιακό, έτοιμο να ανεβάσει τη λίμπιντό μας στα ύψη μέσα από τις πολύπλευρες δράσεις του, με γνώμονα την ενημέρωση και την ψυχαγωγία.

1 A1 ABA1040

Περισσότερα σύντομα...

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ