Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

To CrossFit έσωσε τη ζωή μιας κοπέλας που ξύπνησε από κώμα!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Η συγκινητική ιστορία της Κάθριν Λόουσον και η περιπέτεια της ζωής της, τα ναρκωτικά, το κώμα και τελικά η αναγέννηση μετά την επιμονή του αδερφού της για καθημερινή προπόνηση CrossFit.

Η Κάθριν, ήταν το μικρότερο παιδί μιας τετραμελούς οικογένειας. Λίγο μετά την εφηβεία της, ξεκίνησε τη χρήση ναρκωτικών ουσιών και παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των γονιών της όσο και του αδερφού της, η κατάστασή της χειροτέρευε παρά βελτιωνόταν.

Λιγο μετά τον ερχομό του 2014 και ενώ η Κάθριν είχε ήδη ξεκινήσει να κάνει χρήση ηρωίνης και χαπιών, χάθηκε κάθε επαφή με την οικογένειά της. Οι δικοί της όσο και αν την έψαξαν με τη βοήθεια της αστυνομίας, δεν κατάφεραν να την εντοπίσουν. Μια εβδομάδα μετά έφτασαν τα άσχημα νέα.

Η Κάθριν είχε πέσει θύμα σεξουαλικής επίθεσης και από τα σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι η κατάστασή της ήταν εξαιρετικά κρίσιμη.

Οι γιατροί μετέφεραν στους γονείς της πως όταν και αν κάποια στιγμή ξυπνούσε από το κώμα στο οποίο είχε πέσει, η κατάστασή της δεν θα θυμίζει σε τίποτα το κορίτσι που είχαν οι ίδιοι στο μυαλό τους.

Η Κάθριν όντως, ξύπνησε από το κώμα όμως οι αλλαγές στο κορμί της και τη ζωή της ήταν τέτοιες που σύμφωνα με τους ψυχολόγους, κάθε μέρα ήταν υπαρκτός ο κίνδυνος αυτοκτονίας.

Τα κινητικά προβλήματα και η δυσλειτουργία στην ομιλία όμως δεν αποτέλεσαν για τον αδερφό της, χτύπημα, του οποίου το κακό ήταν ανεπανόρθωτο.

Ο Ρομπ Λόουσον, καθηγητής προπονήσεων Cross Fit, πίστευε πως με την καθημερινή προπόνηση και τις ειδικές ασκήσεις, το κορίτσι θα κατόρθωνε σιγά-σιγά να βελτιώσει πολλά από τα κινητικά της προβλήματα.

Τελικά, τρία χρόνια μετά η Κάθριν μπορεί και στέκεται, περπατάει, γυμνάζεται έχοντας βελτιώσει σε ποσοστό 75% τα κινητικά της προβλήματα μέσω του CrossFit...

Πολυμέσα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Γιατί το να είσαι πρωινός τύπος κάνει τη ζωή σου καλύτερη
  • Από τι κινδυνεύει ένας καπνιστής που γυμνάζεται;
  • Oι 5 ορμόνες που εξουσιάζουν το σώμα σου!
  • Τα λάθη που πρέπει να αποφύγουμε όταν κάνουμε σεξ το καλοκαίρι
  • Η ιδανική διάρκεια του μεσημεριανού ύπνου και τα οφέλη του στην υγεία!
  • Πως θα προστατευτείτε από τις φθινοπωρινές ιώσεις που πλησιάζουν!
loading...
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.