Σηκώνεται ο «γίγαντας»

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Διέφυγε το σοβαρό κίνδυνο που διέτρεξε η ζωή του μετά τους εν ψυχρώ πυροβολισμούς με αυτόματη καραμπίνα, ο πρωταθλητής του Bodybuilding Μανώλης Καραμανλάκης. Ο 37χρονος «γίγαντας» του Βόλου δείχνει ότι νίκησε τη δύσκολη μάχη. Μετά από πολυήμερη νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, είδαν εμφανή σημάδια βελτίωσης της κατάστασης της υγείας του.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Βάσω Σαμακοβλή

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα ή αύριο αναμένεται να εξέλθει από τη ΜΕΘ, οι θεράποντες ιατροί της οποίας έδωσαν τη δική τους μάχη για να ξεπεράσει τους κινδύνους.

Ο Μανώλης Καραμανλάκης γονάτιζε σφαδάζοντας μέσα στο αίμα, το μεσημέρι της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου, μετά από τέσσερις πυροβολισμούς που δέχθηκε από 27χρονο. Η απόπειρα δολοφονίας του, στο πεζοδρόμιο, ακριβώς μπροστά από το κατάστημά του με είδη sports και fitness, στην οδό Αναλήψεως 151, είχε σοκάρει το Βόλο και το πανελλήνιο.

Ο 37χρονος είχε υποστεί βαρύτατους τραυματισμούς από τους πυροβολισμούς που δέχθηκε πισώπλατα και μετά τη διακομιδή του στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο, ασθενοφόρο τον μετέφερε στη Λάρισα, καθώς κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του σε ΜΕΘ.

Για την απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση είχαν συλληφθεί και κρίθηκαν προφυλακιστέοι δύο αδέρφια, ένας 27χρονος ο οποίος πυροβόλησε με την καραμπίνα, και ένας 33χρονος, από τη Ν. Ιωνία.

Πριν τον τετραπλό πυροβολισμό, με μακρύκαννη αυτόματη καραμπίνα Benelli και 12άρια σκάγια, ο 27χρονος είχε μεταβεί στο κατάστημα πώλησης συμπληρωμάτων διατροφής και οργάνων γυμναστικής του 37χρονου πρωταθλητή, όπου και διαπληκτίστηκαν. Από τα πρώτα στοιχεία φέρεται οι δύο να είχαν διαφορές για εμπορική συναλλαγή, μετά από σκευάσματα που αγόρασε ή θέλησε να αγοράσει ο 27χρονος. Ωστόσο, το κεφάλαιο του κινήτρου της μαφιόζικης επίθεσης παραμένει ανοιχτό για τις αστυνομικές αρχές. Το επεισόδιο εκείνης της ημέρας ήταν η αφορμή, αλλά τα κίνητρα της πράξης είναι βαθύτερα, εικάζουν οι αστυνομικές αρχές, οι οποίες συνεχίζουν τις έρευνες προς αυτή την κατεύθυνση.

πηγή: http://www.taxydromos.gr/

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Ο «γίγαντας» του Βόλου, Μανώλης Καραμανλάκης, έδωσε το παρόν στο 19ο Πανελλήνιο Κύπελλο της IFBB-EOΣΔ στη Λειβαδιά
  • Ο… μαραθωνοδρόμος του Βodybuilding, Μανώλης Τζινίδης μιλάει στο iFitnessbook.com
loading...