Στα παρασκήνια των γυρισμάτων της ταινίας «50 αποχρώσεις του γκρι» εισχώρησε το περιοδικό «W Magazine», τραβώντας φώτο από τις περιβόητες σκηνές σεξ, που εκατομμύρια γυναικών περιμένουν να δουν στην μεγάλη οθόνη με την πρεμιέρα της ταινίας!

Όπως θα δείτε και στα στιγμιότυπα, αυτές είναι οι hot στιγμές της άκρως ερωτικής ταινίας, η οποία πραγματεύεται τον έρωτα μιας φοιτήτριας με τον κούκλο εκατομμυριούχο «Κρίστιαν Γκρέϋ», ο οποίος έχει λατρεία με τον… σαδομαζοχισμό.

Τζέιμι Ντόρναν και Ντακότα Τζόνσον, έρχονται πολύ «κοντά» για τις ανάγκες των γυρισμάτων, με τις φώτο να είναι αρκετά αποκαλυπτικές.

Άλλωστε η 25χρονη ηθοποιός έχει δηλώσει για τις εν λόγω σκηνές, ότι δεν θέλει με τίποτα να τις δει η οικογένεια της, έχοντας απαγορεύσει στην μητέρα της, να δει την ταινία.


Από τις «δυνατές» στιγμές, είναι η σκηνή όπου η «Ναστάζια Στιλ» χάνει την παρθενιά της από τον «Κρίστιαν», με τον σκηνοθέτη Σαμ Τέιλορ Τζόνσον, να εξηγεί πως γύρω από τους ηθοποιός, υπήρχαν τουλάχιστον 10 με 15 άτομα ενώ γύριζαν τις εν λόγω σκηνές.

 

Πηγή: star.gr