Σάλος με τον γυμναστή που σέρνει με το ζόρι μαθήτρια στην πισίνα του σχολείου

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ
Σάλος με τον γυμναστή που σέρνει με το ζόρι μαθήτρια στην πισίνα του σχολείου
Το κορίτσι δεν ήθελε να βρέξει τα μαλλιά του



Ένας δάσκαλος γυμναστικής έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα και κατηγορείται για πρόκληση τραυματισμού σε μια 14χρονη μαθήτρια την οποία έσερνε επίμονα προσπαθώντας να την ρίξει στην πισίνα του σχολείου. Το περιστατικό συνέβη σε γυμνάσιο σε πόλη της Καλιφόρνια και κατεγράφη σε βίντεο από το κινητό ενός συμμαθητή του κοριτσιού. 


Η μαθήτρια γυμνασίου, δήλωσε ότι δεν ήθελε να κολυμπήσει γιατί είχε φτιάξει τα μαλλιά της για μια εκδήλωση που θα γινόταν αργότερα την ίδια ημέρα. Ο καθηγητής επέμενε και όταν η μικρή πείσμωσε, προσπάθησε να την βάλει με το ζόρι στο νερό. Το κορίτσι ξάπλωσε στο δάπεδο και τότε ο κατηγορούμενος Denny Peterson, άρχισε να την σέρνει ενώ εκείνη ούρλιαζε και προσπαθούσε να αντισταθεί. 

Στο βίντεο διακρίνεται η απόπειρα επέμβασης κάποιων άλλων μαθητών που όμως δεν ήταν επιτυχής. Η οικογένεια του κοριτσιού έχει ήδη προσλάβει δικηγόρο και κινείται νομικά εναντίον του καθηγητή. Μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο ο Peterson τέθηκε σε διαθεσιμότητα και κινδυνεύει με μόνιμη απόλυση. 

Οι γονείς του κοριτσιού είναι εξαγριωμένοι με την αντιμετώπιση προς την κόρη τους, παραδέχονται πως η συμπεριφορά της ήταν ανεπίτρεπτη, αλλά υπογραμμίζουν πως ο καθηγητής έπρεπε απλά να την τιμωρήσει με επίπληξη και αποβολή και όχι να κάνει όσα αντίκρισαν στο βίντεο. 


Πηγή: www.lifo.gr

 

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Πως να κάνετε γυμναστική ακόμα και στην πισίνα του ξενοδοχείου (video)
  • Κάνε προπόνηση στην πισίνα
loading...