Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Έτοιμοι δηλώνουν οι πρωταγωνιστές του The Battle 4!

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Με αφορμή το The Battle 4 , οι μαχητές των ρινγκ έδωσαν συνέντευξη τύπου, κάνοντας σχόλια και δηλώσεις. Κόσμος από τον χώρο του kick boxing, του Κ1 αλλά και της πυγμαχίας παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και τόνωσαν μαζί με τον κόσμο που βρισκόταν εκεί το ηθικό των αθλητών. Την διοργάνωση και φέτος παρουσιάζει ο Στέφανος Κωσταντινίδης, ο οποίος έκανε και την παρουσίαση του προγράμματος των αγώνων της 10ης Μαρτίου.

 

 Το The Battle 4 έχει πολύ ιδιαίτερες μονομαχίες. Μία από αυτές είναι η μονομαχία του Φίλιππου Χρυσάκη, δάσκαλο της Chrisakis Arena, εναντίον του, κατά πολύ νεότερό του, Χρήστο Κουτσομύτη από το Fight Club. Η ιδιαιτερότητα αυτού του αγώνα Κ1 των 82 kg είναι πως ο δάσκαλος αποσύρεται από τον χώρο των αγώνων .Είναι η τελευταία του μονομαχία, καθώς επιθυμεί να διδάσκει μόνο, από εδώ και πέρα. Σε δηλώσεις του είπε: "Έχω διακαή πόθο να αγωνιστώ σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση. Γνωρίζω ότι οι μαθητές μου θα με παρακολουθούν. Σίγουρα αυτό μου προκαλεί λίγο άγχος, αλλά είναι και κίνητρο για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό". Ο αντίπαλος του Χρήστος είπε: " Είναι τιμή μου που αγωνίζομαι με έναν τέτοιο αθλητή. Σίγουρα θα παλέψει μέχρι τελικής πτώσεως, καθώς είναι ο τελευταίος αγώνας του, αλλά είμαι καλά προετοιμασμένος και έτοιμος για όλα".

 

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει προκαλέσει και η γυναικεία μάχη της βραδιάς. Συγκεκριμένα, η Τζένη Τασίδου της Golden Corner θα αντιμετωπίσει την Χριστίνα Λιναρδάτου της Lavdakis Team, σε έναν επαγγελματικό αγώνα πυγμαχίας. Η Black mamba προέρχεται από μια μεγάλη νίκη και δηλώνει έτοιμη. "Είμαι έτοιμη να αντιμετωπίσω την Τζένη. Δεν είμαι μέντιουμ να γνωρίζω την νικήτρια, όμως σίγουρα θα είναι ένας δυνατός αγώνας. Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και καλά προετοιμασμένη". Το golden girl από την άλλη δήλωσε: "Θα δούμε μια μεγάλη μάχη την βραδιά της 10ης Μαρτίου. Επανέρχομαι πολύ δυνατά. Απορώ πως η Χριστίνα κέρδισε την Σέρβα. Τέτοιους  αθλητές όμως θέλω να αντιμετωπίζω σκληρούς και δυνατούς.

 

Μια μάχη τιτάνων θα δούμε επίσης εκέινη την βραδιά. Ο γνωστός thai boxer Παύλος Καπώνης θα έρθει αντιμέτωπος με τον Τούρκο σούπερ σταρ, Erkan Varol, ο οποίος έχει πολλούς τίτλους, ζώνες και εμπειρία στα ρινγκ. "Εγώ ο ίδιος ζήτησα ο επόμενος αντίπαλός μου να είναι ιδιαίτερα έμπειρος και σκληρός. Θέλω ο κόσμος να απολάυσει το θέαμα. Ο αντίπαλος μου μιλάει πολύ. Δεν γνωρίζει τι τον περιμένει. Η βραδιά στην έδρα μας θα είναι δύσκολη γι αυτόν καθώς θα του συμβούν πολύ κακά πράγματα", δήλωσε.

 

Το καλύτερο όμως το άφησα για το τέλος. Με αυτό τον αγώνα θα κλείσει και η διοργάνωση. Αναφέρομαι στην μάχη μεταξύ του Αντώνη Τζώρου και του Colin George. Ο ολλανδικής καταγωγής boxer, προπονείται και ανήκει στην ομάδα του καλύτερου γυμναστηρίου της Ευρώπης, MIKE GYM. Όλοι μιλούν για ένα πολλά υποσχόμενο ταλέντο. Έχει ύψος 2,7m οπότε το beast, όπως τον αποκαλούν του αρμόζει πλήρως. Ο δικός μας wrangler που προέρχεται από την ομάδα της Evgenikos academy έλειπε για προετοιμασία στην Σκύρο. "Σίγουρα είναι κίνητρο το ότι είναι Ολλανδός καθώς παλεύω και για την σημαία. Είμαι προετοιμασμένος και έτοιμος να τον αντιμετωπίσω. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και ότι είναι να γίνει ας γίνει", είπε ο Αντώνης. 

 

Αναμένουμε λοιπόν ως τις 10 Μαρτίου για να παρακολουθήσουμε μια βραδιά γεμάτη άπερκατ, αγκωνιές ,γροθιές και θέαμα.

 

Επιμέλεια: Τόνια Ζούρα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • The BATTLE IV: Συνέντευξη του Παύλου Καπώνη λίγο πριν την Ελληνοτουρκική "συρραξη" στο ρινγκ
  • “Μελετώντας” το THE BATTLE VI
loading...