Πέθανε ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο!

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 116 ετών και 25 ημερών άφησε η Τζεραλίν Τάλι, η οποία ήταν η αποδεδειγμένη γηραιότερη γυναίκα στον κόσμο. Όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, η συμπαθής Αμερικανίδα «έφυγε» το βράδυ της Τετάρτης (17/6) στο σπίτι της, έχοντας νοσηλευτεί για μία εβδομάδα στο νοσοκομείο.

Η Τάλι ήταν ιδιαίτερα αγαπητή και μέχρι πριν κάποια χρόνια συνέχιζε να απολαμβάνει τα αγαπημένα της χόμπι, που ήταν το μπόουλινγκ, το ψάρεμα και τα καπέλα. Όπως είπε η 77χρονη κόρη της, Θέλμα Χόλογουεϊ, «ήταν έτοιμη να πάει σπίτι και να ξεκουραστεί. Όταν “έφυγε” εδώ, δεν υπέφερε. Ζήτησε από τον Θεό να την πάρει ειρηνικά κι έτσι κι έγινε. Τώρα αναπαύεται».

Η Τάλι δεν σταματούσε να δοξάζει τον Θεό για τα χρόνια που της έδωσε, ενώ συμβούλευε και τους νεότερους: «Κάθε ημέρα είναι ένα δώρο από ψηλά. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα χωρίς τον Θεό. Αυτός μας δημιούργησε και Αυτός γνωρίζει πότε θα μας πάρει. Αν θέλετε να έχετε μια καλή ζωή, ακολουθήστε Τον».

Γεννημένη στις 23 Μαΐου του 1899 στο Τζόρτζια, η Τάλι μετακόμισε στο Ντιτρόιτ το 1935, παντρεύτηκε κι απέκτησε την κόρη της, Θέλμα, το 1937. Ο σύζυγός της, Άλφρεντ, πέθανε το 1988, έπειτα από 52 χρόνια γάμου.

 

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ