Personal training…στο κινητό σου από τη Reebok

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Η Reebok μένοντας πιστή στη δέσμευσή της να εντάξει το fitness στη ζωή μας, παρουσιάζει το ReebokFitnessApp, προσφέροντας εξατομικευμένο πρόγραμμα προπόνησης στο κινητό σου. Σε μία εποχή, που περισσότερο από κάθε άλλη, νιώθουμε την ανάγκη να τρέξουμε, να εκτονωθούμε και να προπονηθούμε και μάλιστα με το μικρότερο δυνατό κόστος, η Reebok σου δίνει τη δυνατότητα μέσα από την εφαρμογή αυτή να κάνεις την προπόνησή σου πιο ενδιαφέρουσα και να συνδυάσεις διάφορους τρόπους ασκήσεων, ανάλογα με τους fitness στόχους σου.

 

 

 

 

Με ένα απλό downloadκαι μάλιστα χωρίς κανένα κόστος, το ReebokFitnessApp σου επιτρέπει να δημιουργήσεις το προσωπικό σου πρόγραμμα προπόνησης με βάση τις fitnessδραστηριότητες που αγαπάς. Μέσα από μία γκάμα ασκήσεων όπως yoga, τρέξιμο, χορός, περπάτημα και βάρη, μπορείς να διαλέξεις το ποσοστό χρόνου που θες να αφιερώσεις σε κάθε δραστηριότητα, ορίζοντας παράλληλα τη μέγιστη διάρκεια της προπόνησής σου και η εφαρμογή θα δημιουργήσει το εξατομικευμένο πρόγραμμά σου.

Αποτελώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, η εφαρμογή είναι προγραμματισμένη με τη συνδρομή παγκοσμίως αναγνωρισμένων fitnessexperts, όπως η TaraStilles (ιδιοκτήτρια του Strala Yoga και συγγραφέας του Yoga Cures), η Vanessa Vassallo (International dance instructors), η AmyDixon(συγγραφέας και celebrity Master Trainer), ο Pete Rea (head coach του  ZAP Fitness – κέντρο εκπαίδευσης έφηβων Ολυμπιακών δρομέων) και o Michael D’Angelo (Fitness professional και personal trainer)

Το ReebokFitnessApp είναι σχεδιασμένο για smartphones και σκοπό έχει να δώσει ένα ακόμη κίνητρο στον κόσμο για να ασχοληθεί με το fitnessμε έναν τρόπο εύκολο και διασκεδαστικό.

Η εφαρμογή αυτή αντιπροσωπεύει το στόχο της Reebokγια έναν fitτρόπο ζωής με τον YanMartinVice President of Brand Marketing της Reebok να δηλώνει: «Θέλουμε να πυροδοτήσουμε το πάθος των ανθρώπων για fitness και να τους ενθαρρύνουμε να πετύχουν τους στόχους τους μέσα από τις προπονήσεις τους. Πιστεύουμε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δραστηριοποιούνται όταν έχουν σωστό κίνητρο και γι΄αυτό το λόγο δημιουργήσαμε το Reebok Fitness App. Με πάνω από 200 διαφορετικές ασκήσεις, η εφαρμογή δίνει στους ανθρώπους την ευκαιρία να δοκιμάσουν νέες και διαφορετικές δραστηριότητες δημιουργώντας ταυτόχρονα το δικό τους προπονητικό πρόγραμμα με πολύ απλά βήματα. Θεωρούμε πως η ποικιλία δραστηριοτήτων βοηθάει τον αθλούμενο να αξιοποιήσει όλο το εύρος των δυνατοτήτων του.»

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο iTunesκαι στο GooglePlay.  

Περισσότερα για την εφαρμογή: http://www.reebok.com/el-GR/reebok-fitness/

Ανακαλύψτε τα αγαπημένα σας προϊόντα στο ανανεωμένο site της Reebok: http://www.reebok.com

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • 5 από τα πιο προκλητικά CrossFit προγράμματα
  • 5 οδηγίες για ενδυνάμωση κορμού
  • Γιατί οι μπάρες δεν είναι μόνο για φουσκωτούς
  • High Volume Training: Όταν ο όγκος περνάει σε άλλο επίπεδο! Μέρος 1ο
  • 9 πράγματα που δεν γνωρίζατε για το CrossFit !!!
  • Τα πιο αποτελεσματικά προγράμματα για όγκο και δύναμη - Cross Training
loading...