Οι 10 χώρες με την ταχύτερη σύνδεση στο Ίντερνετ!

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορούμε να φανταστούμε πως θα ήταν η ζωή μας χωρίς αυτό και δεν μπορούμε να κατανοήσουμε πως ζούσαμε χωρίς αυτό, έτσι οι εταιρίες τηλεπικοινωνιών που δραστηριοποιούνται στον τομέα πασχίζουν για να βελτιώσουν τη σύνδεσή μας και κατ επέκταση την εμπειρία μας, βασιζόμενες ωστόσο σε ακατάλληλες υποδομές.

Κάποιες χώρες φρόντισαν να δημιουργήσουν τις καλύτερες υποδομές και για αυτό η ταχύτητα της σύνδεσης του ίντερνετ ανταγωνίζεται αυτή του υπέρήρωα Flash.

10. Φιλανδία

Τη περασμένη χρονιά η ταχύτητα του Ίντερνετ έφτασε στα 7.7 Mbps, ξεπερνώντας αυτή του 2013 που είχε υπολογιστεί στα 7.1 Mbps, σύμφωνα με την Akamai.

9. Σουηδία

Φαίνεται ότι οι βορειοευρωπαίοι είναι ασταμάτητοι και αυτό γιατί στη Σουηδία η ταχύτητα σύνδεσης στο διαδίκτυο για το 2014 αυξήθηκε κατά 29% από το προηγούμενο έτος. Τη περασμένη χρονιά η μέση ταχύτητα σύνδεσης στο Ιντερνέτ ήταν 7.3 Mbps, έναντι 8.3 Mbps του 2013.

8. ΗΠΑ

Οι ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια έχουν βαλθεί να βελτιώσουν στο μέγιστό τη σύνδεση στο διαδίκτυο, για αυτό και η ταχύτητα αυξάνεται συνεχώς, μάλιστα τη περασμένη χρονιά η ταχύτητα έφτασε στα 8.6 Mbps.

7. Τσεχία

Οι Τσέχοι φαίνεται ότι απολαμβάνουν μεγάλες ταχύτητες κατά τη σύνδεσή τους στο Ιντερνέτ. Φαίνεται πως η χώρα είχε ταχύτατη σύνδεση, ήδη από το 2012, όταν η ταχύτητα έφτανε στα 8.1 Mbps και σήμερα φτάνει στα 9.6 Mbps.

6.Ολλανδία

Η Ολλανδία έχει μια από τις ταχύτερες συνδέσεις στο διαδίκτυο, αφού το περασμένο έτος η ταχύτητα σύνδεσης υπολογίζεται ότι έφτασε στα 9.6 Mbps.

5. Ελβετία

Η χώρα είχε μέση ταχύτητα σύνδεσή στο διαδίκτυο 8.7 Mbps από το 2011, ταχύτητα που φαίνεται να έχει βελτιωθεί σημαντικά, αφού την περασμένη χρονιά έφτασε τα 10.06 Mbps.

4. Λετονία

Η ταχύτητα σύνδεσης των Λετoνών στο διαδίκτυο είναι αρκετά υψηλή αφού υπολογίζεται στα 9.8 Mbps.

3. Χονγκ Γκονγκ

Το Χονγκ Γκονγκ είναι μια από τις χώρες με τις ταχύτερες συνδέσεις στο διαδίκτυο, αφού η μέση ταχύτητα σύνδεσης υπολογίζεται στα 9.3 Mbps.

2. Ιαπωνία

Η ταχύτητα σύνδεσης στο διαδίκτυο στη Ιαπωνία ήταν πάντα υψηλή, αφού ήδη από το 2011 οι πολίτες απολάμβαναν ταχύτητες που έφταναν τα 10.8 Mbps ανά δευτερόλεπτο. Την περασμένη χρονιά η ταχύτητα σύνδεσης αυξήθηκε φτάνοντας τα 11.6 Mbps.

1. Νότια Κορέα

Στην κορυφή της λίστας των χωρών με το ταχύτερο ίντερνετ καταλαμβάνει η Νότιος Κορέα, η τεχνολογία της οποίας της επιτρέπει να εκτοξεύει τη ταχύτητα σύνδεσης στο διαδίκτυο στα ύψη, αφού η μέση ταχύτητα υπολογίζεται στα 14Mbps. Ωστόσο, σύμφωνα με τους υπολογισμούς παρατηρήθηκε μια μείωση της τάξεως του 13% από το 2013, όπου η μέση ταχύτητα σύνδεσης στο διαδίκτυο υπολογιζόταν στα 14.2 Mbps.

http://www.sportylife.gr/

 

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Ποιο είναι το χειρότερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, που βρίσκονται Facebook και Youtube;
  • Οι χώρες όπου οι άνθρωποι ζουν περισσότερο
  • Οι Έλληνες ψάχνουν στο Ίντερνετ για σεξ!
  • Κάνουν γυμναστική στο internet και βγάζουν πολλά λεφτά!
  • Τα Xlarge οπίσθια που έχουν «τρελάνει» τον κόσμο του ίντερνετ! (ΦΩΤΟ)
loading...