O Mayweather νίκησε για πλάκα τον McGregor και κέρδισε 178.000 για κάθε δευτερόλεπτο στο ρινγκ!

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ο 40χρονος Αμερικανός μποξέρ μάλλον έκανε ένα ασύλληπτο ρεκόρ κερδών στον αθλητισμό!

O Floyd Mayweather επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο ότι ήταν το φαβορί της αναμέτρησης με τον Conor McGregor. Ο Αμερικανός άφησε τον αντίπαλό του να κάνει... παιχνίδι, ωστόσο όταν “άνοιξε”, ο πρωταθλητής του UFC ήταν ήδη πολύ κουρασμένος και αδυνατούσε να αντιδράσει και όπως ήταν λογικό ο Mayweather την κατάλληλη στιγμή τον έστειλε για... τσάι!

Το αξιοσημείωτο της κορυφαίας συνάντησης ήταν η μεγαλύτερη ατομική αμοιβή στην αθλητική ιστορία που εισέπραξε ο Floyd Mayweather αφού τα κέρδη του μπορεί να σοκάρουν καθώς φέρεται να προσθέτει στον τραπεζικό του λογαριασμό συνολικά 300 εκατομμύρια δολάρια για τη νίκη του. 

Ο αγώνας είχε αμοιβή 100 εκατομμυρίων δολαρίων για τον Mayweather, αλλά ο αθλητής λαμβάνει επίσης ένα μεγάλο ποσοστό από τα κέρδη του pay-per-view από την Showtime. Οι εκτιμήσεις για τα κέρδη από τα δικαιώματα κυμαίνονται σε περίπου 200 εκατομμύρια δολάρια, όπως αναφέρει το Mashable.

Ο αγώνας διεξήχθη σε εννέα πλήρεις γύρους 3 λεπτών, συν ένας γύρος που κράτησε ένα λεπτό και πέντε δευτερόλεπτα. Συνολικά κράτησε 28 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα - κάτι που μεταφράζεται σε 1.685 δευτερόλεπτα.

Αυτό σημαίνει ότι ο Mayweather δούλευε για 178.041 δολάρια ανά δευτερόλεπτο! Τα 300 εκατομμύρια δολάρια είναι περισσότερα από όσα κερδίσουν μεγάλοι αθλητές σε μια καριέρα, οπότε αντιλαμβάνεται κανείς πως το ποσό αυτό ζαλίζει όταν καταβάλλεται για αγώνα που κράτησε κάτι λιγότερο από μισή ώρα.

Με άλλα λόγια, είναι ασφαλές να πούμε ότι ο Floyd Mayweather είναι ο αθλητής με την υψηλότερη αμοιβή που έχει δοθεί, τουλάχιστον όσον αφορά το χρόνο που αφιέρωσε στο άθλημα του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Ορισμός στόχων: Μια ρεαλιστική προσέγγιση για συνεχή κέρδη
  • Η σέξι Γιαπωνέζα μποξέρ που εντυπωσιάζει μέσα κι έξω από το ρινγκ! (photos)
  • Ποιο είδος κρεατίνης είναι κατάλληλo για εσάς;
  • Πως να χάσετε κιλά (και κοιλιά) χωρίς πολλά χρήματα
  • Πως θα συνδυάσεις την υγιεινή διατροφή με λίγα χρήματα
  • Πώς θα παραμείνεις fit ξοδεύοντας λιγότερα χρήματα
loading...