Ο Μπολτ θα τα βάλει και με… τσίταχ

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ένα τσίταχ τρέχει τέσσερις φορές πιο γρήγορα από έναν άνθρωπο, αλλά ο Γιουσέιν Μπολτ… δεν είναι ένας απλός άνθρωπος και δήλωσε έτοιμος να κερδίσει σε κούρσα ακόμα και το ταχύτατο αιλουροειδές!

Αποφασισμένος να μην αφήσει κανέναν να τον κερδίσει σε αγώνα δρόμου εμφανίστηκε ο Γιουσέιν Μπολτ σε συνέντευξη Τύπου στην πόλη Μπανγκαλόρ της Ινδίας, ενώ πιστεύει πως θα κατάφερνε να υπερισχύσει τρέχοντας ακόμη και εναντίον ενός αιλουροειδούς τσίταχ. Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ και πιο γρήγορος άνθρωπος στον κόσμο, βρέθηκε στην Ινδία προκειμένου να δώσει έναν αγώνα κρίκετ για φιλανθρωπικό σκοπό.

Σε ερώτηση σχετικά με το ποιος είναι ικανός να τον νικήσει, ο Μπολτ, που δεν είναι γνωστός για την ταπεινοφροσύνη του στο θέμα αυτό, απάντησε: «Κανένας. Δεν θα αφήσω κανέναν να με κερδίσει». Πάντως, ο παγκόσμιος ρέκορντμαν σε 100μ και 200μ, παραδέχθηκε ότι θεωρεί σπουδαίους αντιπάλους στα σπριντ τους Τζάστιν Γκάτλιν, Τάισον Γκέι και Γιόχαν Μπλέικ.

Παράλληλα διαθέτει και χιούμορ, αφού δέχθηκε να απαντήσει και σε ερώτηση για αγώνα κόντρα σε ένα από τα πιο γρήγορα αιλουροειδή του πλανήτη: «Θα ήταν ευχάριστο να ανταγωνιστώ ένα τσίταχ. Μπορώ να μαντέψω το πρωτοσέλιδο: Ο Γιουσέιν Μπολτ νίκησε ένα τσίταχ», είπε ο 28χρονος αθλητής ο οποίος αποκάλυψε παράλληλα ότι συνεχίζει να προπονείται καθημερινά για έξι ώρες.

Έχοντας ήδη στην κατοχή του έξι χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια, τόνισε για μία ακόμη φορά ότι θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016, ενώ θα συνεχίσει για μία ακόμη επιπλέον σεζόν. «Αμέσως μετά θα δούμε τι θα συμβεί», τόνισε.

http://www.onsports.gr/

 

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Ο απίστευτος bodybuilder που παίζει μουσική με τους... μύες του! (vid)
  • Δροσιστική σαλάτα υψηλής πρωτεΐνης [video]
  • NCAA: Παίκτης του κολεγίου του Γκάλη γρονθοκόπησε αντίπαλο (video)
  • Ρεκόρ... χιλιετίας από το «Βουνό» του Game of Thrones! (video)
  • Αυτoί οι αθλητές αξίζουν το μεγαλύτερο σεβασμό. Δείτε το Video.
  • Ξεκαρδιστικό: Τα καλύτερα fails του Fifa 2015! (video)
loading...