Ξεπέρασαν τις 300 οι εγγραφές του Triathlon 3V στην ολυμπιακή διαδρομή της Βουλιαγμένης

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Λίγες μέρες απέμειναν πλέον για το 1ο Τρίαθλο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης (Triathlon 3V) και όλα δείχνουν πως η αγωνιστική συμμετοχή θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Οι εγγραφές έχουν ξεπεράσει ήδη τις 300 και όλα δείχνουν πως η αγωνιστική χρονιά του 2015 θα κλείσει στην Βουλιαγμένη με εντυπωσιακό τρόπο.


Ο αγώνας θα διεξαχθεί αυτό το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015 και διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και τον Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης μέσω του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ) του Δήμου.
 

Υπενθυμίζουμε πως οι εγγραφές θα είναι ανοιχτές μέχρι και την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου και γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου στο λινκ: http://www.triathlon-hellas.com/index.php/extensions/to-sprint-triathlon
 

Η παραλαβή του υλικού του αγώνα (bib number, chip, σκουφάκι κτλ) θα γίνει από την γραμματεία της ΕΟΤΡΙ, σε γραφείο εντός της Ακτής Βουλιαγμένης την Παρασκευή 30/10 από τις 12.00 έως τις 20.00 και την ημέρα του αγώνα, Σάββατο 31/10 από τις 06.45 έως 08.00 στον ίδιο χώρο. Η διοργάνωση προτρέπει τους συμμετέχοντες να έρθουν να πάρουν το υλικό τους από την Παρασκευή ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός και οι καθυστερήσεις τη μέρα του αγώνα.
 

Υπόψιν ότι και τη μέρα του αγώνα, αν αγωνίζεστε ή θέλετε να παρακολουθήσετε τον αγώνα, θα πρέπει να έχετε προσεγγίσει την ακτή Βουλιαγμένης πριν τις 8.00 αφού μετά οι δρόμοι θα κλείσουν.
 

Αναλυτικά, όλες οι τεχνικές λεπτομέρειες βρίσκονται εδώ:
http://www.trinews.gr/item.php?id=1295

 

* Ακολουθείστε τη διοργάνωση στα social media

 

Facebook: https://www.facebook.com/3Vtriathlon

 

Instagram: https://instagram.com/triathlon_3v/

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Αποκάλυψη: Δεν θέλουν να ανάβει η Ολυμπιακή φλόγα στην Αρχαία Ολυμπία !!!!
loading...