Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Την ταλαντούχα γυμνάστρια Κρίστη Λουκά υποδέχονται τα X-TREME STORES!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

 

Τα X-TREME STORES με χαρά υποδέχονται στην μεγάλη οικογένειά τους, την ταλαντούχα πανέμορφη γυμνάστρια Κρίστη Λουκά όπου έχει κάνει αισθητή την παρουσία της μέσα από μεγάλες συνεργασίες τα τελxευταία χρόνια σε τηλεοπτικά δίκτυα της Κύπρου και όχι μόνο. 
 
Η Κρίστη έχει ξεκινήσει να γυμνάζετε από πολύ μικρή ηλικία, κάνοντας 10 χρόνια πρωταθλητισμό με πολλές διακρίσεις στην ενόργανη, μετέπειτα ασχολήθηκε με τον στίβο και στην πορεία με το βόλεϊ, όλα σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Απόφοιτη γυμναστικής Ακαδημίας Κομοτηνής, κάτοχος master στον τομέα για τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Όσον αφορά στο fitness, άρχισε τις σπουδές της από την αεροβική γυμναστική όπως είναι το step και το aerobic και στην πορεία την κέρδισε το yoga και το pilates, από όπου αποφοίτησε σε ένα από τους πιο μεγάλους οργανισμούς της Αμερικής στα συγκεκριμένα είδη. 
 
Τελειώνοντας τις σπουδές της στο εξωτερικό επέστρεψε στην Κύπρο όπου και ήταν η Γυμνάστρια του τηλεοπτικού προγράμματος Extreme Make Over II και ΙΙΙ. Μετά από σύντομο χρονικό διάστημα ξεκίνησε την καριέρα της σε πρωινές εκπομπές και τώρα συνεργάζεται με το με το κρατικό κανάλι της Κύπρου (ΡΙΚ 1) στην εκπομπή "ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ". Παράλληλα όλον αυτό τον καιρό είναι Personal Trainer και Group excersise Instructor.
 
 
Οι τρόποι εκγύμνασης που χρησιμοποιεί, είναι το functional training σε συνδυασμό με το TRX, το yoga. το pilates και η κυκλική προπόνηση με βάρη μεσαίας έντασης σε συνδυασμό με το αερόβιο. Τα τελευταία 2 χρόνια είναι βασικός συνεργάτης του περιοδικού BODYART και πρόσφατα της ιστοσελίδας www.iFitnessbook.com. 
 
Η ίδια ευτυχής μας δήλωσε για την συνεργασία της με τα X-TREME STORES:  "Tα X-TREME STORES είναι από τις πιο μεγάλες προτάσεις που έχω δεχθεί μέχρι σήμερα. Είμαι πολύ χαρούμενη που εμπιστευθήκατε εμένα και την δουλεία μου και βρίσκομαι πλέον μαζί με από τα πιο μεγάλα ονόματα στο χώρο μας όπως είναι ο Μιχάλης Ζαμπίδης και η Ελένη Πετρουλάκη! Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη. Είμαι πολύ ευγνώμων στους ανθρώπους που εμπιστεύονται την δουλειά μου και στόχος μου είναι να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται, πάντα με σκληρή δουλειά και ωραίες συνεργασίες".
 
 
 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Κάψε λίπος στο Speeding Bike by X-TREME Stores
  • Κάνε διπλάσιους τους τρικεφάλους by X-TREME Stores
  • Σε νέα διεύθυνση το ανανεωμένο X-TREME Stores Κέρκυρας!
  • Το νέο κατάστημα X-TREME Stores Ευόσμου είναι γεγονός!
  • «Χτίσε» μύες με λάστιχα δύναμης by X-TREME Stores!
  • Τα X-TREME Stores έδωσαν δυναμικό «παρών» στο Πρωτάθλημα 2018 της WABBA (photos)
loading...
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.