Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Κλεφτρόνι βρήκε τον μάστορα του! Μπήκε στο σπίτι του παγκόσμιου πρωταθλητή Γιάννη Μάγκου του bodybuilding για να κλέψει

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη τρεις και η κακή του μέρα έμελε να είναι η επιχείρηση κλοπής για έναν νεαρό αθίγγανο την Τέταρτη το απόγευμα. 

Ειδικότερα, την Τέταρτη 11-2 στις 19:30 στην οδό Αγ. Ιωάννου ένας νεαρός αθίγγανος εισήλθε από το παράθυρο του σαλονιού στην οικία του Γιάννη Μάγκου.

Αμέσως ο νεαρός ξεκίνησε την διαδικασία αφαίρεσης προσωπικών αντικειμένων αλλά για κακή του τύχη έριξε στο έδαφος ένα βάζο με λουλούδια. Ο Γιάννης Μάγκος εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρα μη έχοντας ακόμη αντιληφθεί τον απρόσκλητο επισκέπτη.

Ακούγοντας όμως τον θόρυβο από το βάζο έσπευσε στο χώρο του σαλονιού να δει την συμβαίνει. Και εκεί ήταν που αρχικά έμεινε άναυδος πιστεύοντας τα πρώτα δευτερόλεπτα  ότι βλέπει μέσα στο σπίτι του φαντάσματα…

Ο νεαρός αθίγγανος (περίπου 25 ετών) αντικρίζοντας face to face τον Γιάννη «έμεινε κόκαλο» μη μπορώντας να αρθρώσει κουβέντα. Ο Γιάννης Μάγκος θέλοντας να προστατεύσει τον εσωτερικό χώρο του σπιτιού του έτσι ώστε μα μην γίνει πεδίο μάχης τον προέτρεψε να πάει προς την έξοδο του σπιτιού.

Να σημειωθεί ότι ο επίδοξος κλέφτης είχε ήδη αποσπάσει το προσωπικό τσαντάκι του Γιάννη και το είχε κρεμασμένο στον ώμο του και άνοιξε την πόρτα πιστεύοντας ότι ο Γιάννης του έκανε νόημα να πάει στην πόρτα για να φύγει….   Έλα όμως που δεν είχε καταλάβει καλά το νόημα…

Ο Μάγκος τον «τσίμπησε..» ακριβώς έξω από την πόρτα και του αφαίρεσε πρώτα από τον ώμο το τσαντάκι και αμέσως μετά τον φίλεψε με ένα γλυκό κουταλιού όπου σύμφωνα με κάποιους μάρτυρες επρόκειτο για «υποβρύχιο». Πυροσβέστης της κατάστασης και διασώστης του νεαρού αθίγγανου αποδείχθηκε ο πατέρας του Γιάννη Μάγκου που κατέβηκε έντρομος από τον πρώτο όροφο.

Ο επίδοξος κλέφτης έχοντας ήδη φάει αρκετές κουταλιές του γλυκού… και με την «βοήθεια» του πατέρα του Γιάννη κατάφερε να απόδραση από την όμορφη.. αυτή παρέα που ο ίδιος επέλεξε να περάσει το συγκεκριμένο απόγευμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εισβολή του από το παράθυρο αλλά και η αποχώρηση του από το σπίτι με την διαδικασία της «εξόδου κινδύνου» έχει καταγραφή από κάμερα γειτονικού καταστήματος. 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του IF media o παγκόσμιος πρωταθλητής του bodybuilding Γιάννης Μάγκος δεν το άφησε να περάσει έτσι απλά το περιστατικό.

Πήγε (μόνος του) στον καταυλισμό των αθίγγανων στο Καρακόνερο και ηρθε face to face με όλους τους αθίγγανους αναζητώντας το συγκεκριμένο πρόσωπο που μάλλον ήταν κάπου καλά ταμπουρωμένο  προσπαθώντας ταυτόχρονα να χωνέψει το υποβρύχιο.

Κ.Τ. IF media                   

 

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Αλλάξτε τις κοινές πηγές πρωτεΐνης σας με οστρακοειδή
  • Τα βαθιά καθίσματα ενεργοποιούν τους μύες
  • Φάκελος Κρεατίνη!
  • Οι 4 ασκήσεις που θα κάνουν τους δικέφαλους να... σκίσουν τα μανίκια
  • Ορισμός στόχων: Μια ρεαλιστική προσέγγιση για συνεχή κέρδη
  • Γιατί η τεχνική της αποφόρτισης σε βοηθά να χτίσεις δυνατότερο σώμα
loading...