Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φτυστός ο Σβαρτζενέγκερ... ο μικρός! (ΦΩΤΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Αυτός είναι ο 18χρονος γιος του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ και της ερωμένης του, Μίλντρεντ Μπαένα! 

Οι εικόνες που έχει δημοσιεύσει η Μπαένα σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αποκαλύπτουν ότι το αγόρι παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με τον πατέρα του και κυρίως στη μύτη και το στόμα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, αποδείχθηκε ότι η Μπαένα, η οποία εργαζόταν ως οικονόμος στην οικία των Σβαρτζενέγκερ για 20 ολόκληρα χρόνια, γέννησε μόλις 5 ημέρες μετά τη σύζυγό του Άρνολντ, Μαρία Σρίβερ, η οποία, εκείνη την εποχή, ήταν έγκυος στον δεύτερο γιο τους.

Συγκεκριμένα,  σύμφωνα με επίσημα έγγραφα που βγήκαν σήμερα στη δημοσιότητα, ο γιος της Μπαένα γεννήθηκε στις 2 Οκτωβρίου του 1997, ενώ η Σρίβερ γέννησε τον μικρότερο γιο της οικογένειας, Κρίστοφερ, στις 27 Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους.

Η ιστοσελίδα TMZ κατάφερε να πάρει στα χέρια της αντίγραφο του πιστοποιητικού γέννησης του γιου της Μπαένα, το οποίο κατονομάζει τον τότε σύζυγό της ως πατέρα του παιδιού.

Ωστόσο, τα έγγραφα διαζυγίου που κατατέθηκαν τον Φεβρουάριο του 2008, αναφέρουν ότι το ζευγάρι δεν είχε «ανήλικα τέκνα», γεγονός το οποίο σημαίνει ότι ο πρώην σύζυγός της Μπαένα είχε ανακαλύψει ότι του ήταν άπιστη.

Οι εξελίξεις, όμως, δεν τελειώνουν εδώ, καθώς πηγές ισχυρίστηκαν σήμερα ότι η Μπαένα «έβαλε στο μάτι» τον Άρνολντ στα τέλη της δεκαετίας του ’90, ενώ αναφέρθηκε και ότι ο ηθοποιός και η οικονόμος του είχαν σεξουαλική επαφή χωρίς προφύλαξη στο σπίτι της οικογένειας, κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

 

 

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Αυτός ο πατέρας μεταμόρφωσε το σώμα του και τώρα τον... μπερδεύουν με τον γιο του!
  • Σταλόνε και Σβαρτζενέγκερ ξανά μαζί!
  • Όταν ο Καρατζαφέρης τα... έβαλε με τον Σβαρτζενέγκερ!
loading...
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.