Ετσι «πέταξε» έξω από το νερό ο Μυλωνάκης! (photos)

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Μια φωτογραφία ήταν ικανή να στρέψει το βλέμα όλων των Ελλήνων στο πόλο. Μέσω των social media έγινε viral σε παγκόσμιο επίπεδο αφού πρώτη φορά παίκτης του πόλο έβγαζε το κορμί του σχεδόν 2 μέτρα έξω από το νερό σε προσπάθεια να σουτάρει. Η αλήθεια όμως για την εκπληκτική ενέργεια του Μανώλη Μυλωνάκη δεν άργησε να αποκαλυφθεί ενώ δεν έλειψαν και τα αστεία από τους συμπαίκτες του.

Το All Star Game ολοκλήρωσε τη σεζόν στο πόλο με ορισμένες πολύ εντυπωσιακές φάσεις. Εντυπωσιακότερη όλων φυσικά, αυτή στην οποία πρωταγωνίστησε ο Μυλωνάκης. Σε μία προσπάθεια που καταγράφηκε από τον φωτογραφικό φακό και άφησε με ανοιχτό το στόμα όλη την υφήλιο, ο πολίστας του Ολυμπιακού φαίνεται να πετάει πάνω από το νερό και να επιχειρεί το σουτ σχεδόν 2 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της πισίνας. Επιστημονικά δεν μπορεί να εξηγηθεί η συγκεκριμένη φάση, ενώ 100% δεν πρόκειται για προϊόν φωτομοντάζ, αλλά ο Μυλωνάκης δεν κατάργησε τους νόμους της φυσικής. Απλά πάτησε πάνω στον συμπαίκτη του που ήταν κάτω από το νερό και απογειώθηκε!

Αυτός πάντως που θέλησε να εκμεταλλευτεί τον «πανικό» που δημιουργήθηκε στα social media ήταν ο πολίστας και φίλος του Μυλωνάκη,  Κώστας Κοκκινάκης, ο οποίος επινόησε μια ιστορία με έναν τράγο, σκορπώντας άφθονο γέλιο...



Πηγή: iefimerida.gr

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ