Δείτε τον «τούμπανο» Έλληνα που πάει για κακός του Τζέιμς Μποντ!

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ
Ως ο επικρατέστερος για τον ρόλο του κακού στη νέα, 24η κατά σειρά, ταινία του Τζέιμς Μποντ φέρεται ο ελληνικής καταγωγής ηθοποιός και πρώην παλαιστής Ντέιβ Μπαουτίστα!
 
Γεννημένος το 1969 στην Αμερική, ο Ντέιβ έχει ρίζες στην Ελλάδα λόγω της μητέρας του, ενώ ο πατέρας του είναι από τις Φιλιππίνες. Στο ρινγκ, είχε το παρατσούκλι «The Animal», ενώ τελευταία τον είδαμε στο «Guardians Οf Τhe Galaxy», όπου ενσάρκωσε τον Ντραξ.
 
«Είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας έστω και κατά το ήμισυ! Νομίζω πως, όσο μεγαλώνω, τόσο πιο πολύ μοιάζω με Έλληνας… Ελπίζω μια μέρα να επισκεφθώ την χώρα και να την εξερευνήσω παρέα με την αρραβωνιαστικιά μου», δήλωσε ο ίδιος στην πρεμιέρα της τελευταίας του ταινίας.
 
Batista-wwe-superstar-5.jpg
 
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, ο Ντέιβ πήρε τον ρόλο του Χινξ (όπως αναμένεται να είναι το όνομα του κύριου κακού της ταινίας), καθώς πληροί πλήρως τα προσόντα που τέθηκαν στο κάστινγκ: είναι εξαιρετικά γυμνασμένος, μεταξύ 30 και 45 ετών, με ύψος γύρω στο 1,90 και με αθλητικό background!
 
20140615145616124.jpg
 
Προς το παρόν, το ποιος θα ενσαρκώσει το τρομακτικό πρωτοπαλίκαρο του «Σαγόνια», απειλώντας τον 007 - Ντάνιελ Κρεγκ, παραμένει μυστικό, το οποίο θα αποκαλυφθεί στα τέλη Νοεμβρίου. Τότε θα αρχίσουν και τα γυρίσματα σε Αυστρία, Ρώμη και Μαρόκο, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Σαμ Μέντες!
 
Guardians-of-the-Galaxy-Official-Photo-Drax-Prison-Lineup (800x485).jpg
 
Batista_17_by_MenowinFan95 (1).jpg
 
Dave+Batista+on+Kimmel+I8xIg_0oPvml.jpg

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ