Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Best Fighter of the year 2013" o νέος θεσμός που όμοιος δεν ξανάγινε! Change The Game!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

 

Mια ομάδα ειδικών ανθρώπων από το χώρο των δυναμικών αθλημάτων και όχι μόνο οργανώνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα με το σλογκαν Change The Game (αλλαγη παιχνιδιου) έναν νέο θεσμό που σκοπό εχει να αλλάξει τα δεδομενα που ισχυουν μεχρι σημερα, αναδεικνυοντας και επιβραβευοντας αποκλειστικα τους Έλληνες μαχητές. Η ανάδειξη του καλύτερου μαχητή, η διοργανωση επαγγελματικων αγωνων με μεγαλα χρηματικα επαθλα, η απονομη  βραβειων της χρονιας ''Best Fighting Awards'' σε ανθρώπους που προσφεραν στο χώρο και η ενεργή συμμετοχή του κοινού έιναι ένα μέρος από αυτά που θα περιέχει το Best Fighter of the Year 2013.

Το "Best Fighter of the Year"  θα λαμβάνει χώρα μια φορά το χρόνο με αποτερο στόχο,ν α δώσει "πραγματικά" κίνητρα στους νέους  που δεν ειχαν εως τωρα, για να μπαινουν στα  ring. 


 
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ
-ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ‘’ΚΑΘΑΡΑ’’ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
-ΑΝΑΚΥΡΗΣΣΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
-ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
-ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ 
-ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ !!!
-ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΑ ΔΩΡΑ ΣΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΑΤΕΣ
-ΑΠΟΝΕΜΟΝΤΑΙ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ
-ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΜΑΧΗΤΕΣ
-ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
-ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ
Στους αγώνες "Best Fighter of the year 2013" μπορούν να λάβουν μέρος μόνο καταξιωμένοι αθλητές του Kick Boxing, ΜΜΑ και επαγγελματικής πυγμαχίας. Οι επιλαχόντες αθλητές θα ειναι 10 και θα συγκροτήσουν τα 5 τελικά ζευγάρια που θα αγωνιστουν σε 5 main event της βραδιας για την ανάδειξη του καλύτερου αθλητή. Οι κατηγορίες θα οριστούν ανάλογα με το βάρος των αθλητών και τα τελικά ζευγάρια θα ανακοινωθούν μετά από αποφαση της επιτροπής των αγωνων.
Σε μία βραδιά, σε ένα φαντασμαγορικό show, οι 10 καλύτεροι αθλητές του 2013 θα αγωνιστούν σε 5 επαγγελματικούς αγώνες μπροστά στα μάτια χιλιαδων θεατών ώστε να αναδειχθούν 5 νικητές. Ανάμεσα σε αυτούς θα βρίσκεται και αυτός που το κοινό με ψηφοφορία θα αναδείξει ως τον "Best Fighter of the Year". Η ψηφοφορία θα γίνει μεσα στην αιθουσα εκείνη τη στιγμή μέσω κινητών τηλεφώνων.
 
Έτσι θα αναδειχθεί ο καλύτερος Έλληνας μαχητής ανεξαρτήτου κατηγορίας, συμμετοχών, δοργανωτών και ομοσπονδιών. 
Οι 10 κορυφαίοι αθλητές αυτής της χρονιάς θα επιλεχθούν αρκετούς μήνες πριν τους αγώνες έτσι ώστε να υπάρχει χρόνος προετοιμασίας και προβολής τους. Αθλητής που δεν θα συμμετάσχει αν επιλεχθεί, αυτομάτως θα χάνει το δικαίωμα τίτλου γιατί δεν θα μπορεί να συγκριθεί με τους καλύτερους συναθλητές του ώστε να αποδείξει επί τόπου τον τίτλο που θεωρητικά θα μπορούσε να του απονεμηθεί.
 
Μεταξύ των άλλων όρων συμμετοχής είναι: από την ημέρα υπογραφής του συμβολαίου του ο αθλητής θα είναι υποχρεωμένος να επιτρέπει να δίνονται στη δημοσιότητα φωτογραφίες και συνεντεύξεις της προετοιμασίας του μέχρι την ημέρα συμμετοχής στη διοργάνωση.Ετσι οι 10 μαχητές θα παρακολουθούνται ανελλιπώς από τον "Μεγάλο Αδελφό" του Best Fighter of the Year 2013 σε κάθε φάση της προετοιμασίας τους (προπόνηση, διατροφή, πρόοδος, κ.λ.π.) και θα προβάλλονται σε όλα τα ΜΜΕ με απότερο σκοπό την αναγνωρισημότητα τους από το κοινό. Έτσι θα δημιουργηθεί η εικόνα των 10 "μυθικών ηρώων" που προετοιμαζονται για την μεγαλυτερη μαχη της ζωης τους. Αυτή θα είναι η πραγματική δεκάδα των καλύτερων αθλητών του 2013.
 
Για πρωτη φορα στην Ελλαδα στην ιστορια των αγωνων ανακοινωνονται οι αμοιβες των συμετοχοντων οι οποιες ειναι:
Με τη συμμετοχή του ο αθλητής θα λάβει το ποσό των 1000 ευρώ  Ο νικητής κάθε κατηγορίας θα έχει επιπλέον 2000 ευρώ και σε περίπτωση που νικήσει με knock-out θα λάβει επιπλέον 1000 ευρώ. Συνολικά ο νικητής κάθε κατηγοίας (νίκη με knock-out) θα λάβει 4000 ευρώ.Από τους 5 νικητές θα ψηφιστεί ο best fighter 2013 από τους θεατές και θα λάβει το χρηματικό έπαθλο των 5000 ευρώ. Άρα αν ένας νικητής με knock-out αναδειχθεί ο Best fighter της χρονιάς θα λάβει συνολικά 9000 ευρώ.
Συνολικα τα χρηματικα επαθλα θα είναι 30.000
Ακομα θα δοθούν 5 νέες ζώνες στους 5 νικητές. 10 κύπελλα, 10 αναμνηστικά μετάλλια και 10 πιστοποιητικά συμμετοχής στη διοργάνωση για τον καλύτερο μαχητή της Ελλάδος του 2013. 
 
Επιπλέον ο Best Fighter of the Year 2013 θα κερδίσει και μια χορηγία για συμμετοχή του σε έναν διεθνή αγώνα.
Εκτός των χρηματικών επάθλων θα υπάρχουν και πολλά δώρα και παροχές για τους συμμετέχοντες από τους χορηγούς της διοργανωσης (τα οποία θα ανοικοινώνονται σταδιακά). Ο χρυσός χορηγός που θα είναι η εταιρία Everlast θα χορηγήσει και στους 10 αθλητές από ένα πλήρη επαγγελματικό εξοπλισμό και απο ένα συλλετικό ρολόι Everlast.
Οι αθλητες θα εχουν τιμητικη φιλοξενια σε ξενοδοχειο πολλων αστερων και περιποιηση ανταξια της φημης τους καθως και ''ειδικο'' προσωπικο που θα ειναι υπευθυνο για την καλυτερη διαβιωση τους κατα την διαρκεια των αγωνων
Εκτός των αγωνων και την αναδειξη του Best Fighter of the Year 2013 θα απονεμηθουν  για πρωτη φορα τα βραβεία της χρονιας Best Fighting Awards όπως του δημοφηλεστερου αθλητη, της  δημοφηλεστερης αθλητριας, του καλύτερου knock-out, του καλύτερου αγώνα, της καλύτερης ομάδας , του καλυτερου πρωτοεμφανιζομενου αθλητη της καλυτερης διεθνης διακρισης και τελος της καλυτερης διοργανωσης. 
Ακόμη θα δοθούν ειδικα βραβεία σε ανθρώπους που προσεφεραν και ανέδειξαν το χώρο.
 
Για πρωτη φορα oι θεατές θα μπορούν να συμετασχουν στην διοργανωση με το να λάβουν μέρος στη ψηφοφορία του Best Fighter of the Year 2013 μέσω κινητού τηλεφώνου και θα μπορούν αυτομάτως να συμμετάσχουν με τον αριθμό του εισητηρίου τους και στην κλήρωση ενός αυτοκινήτου που θα βρίσκεται στο χωρο . Ο νικητής που θα βγει με κληρωση θα το παραλάβει μέσα από την αίθουσα της διοργάνωσης την ίδια βραδιά. 
Την αξια των εισιτήριων τους θα μπορούν να την εξαργυρωσουν και ως εκπτωτικο κουπόνι αγορών ενω στην εισοδο θα παραλαμβανουν δωρεαν ισοτονικα ποτα και δωρα των χορηγων (τα οποία θα ανοικοινώνονται σταδιακά)
.
Μετα την ληξη των αγωνων θα μπορουν να φωτογραφιζονται με τους αγαπημενους τους αθλητες ενω οι φωτογραφιες τους θα δημοσιευτουν στα επισημα site της διοργανωσης
 
Oλοκληρη η βραδια θα είναι ακρως πανυγηρικη γιατι εκτος από τα παραπανω θα πλαισιωθει με αγωνες pre games (που θα εχουν την αιγλη των κυριως αγωνων αλλων διοργανωσεων) με κορυφαιους μαχητες υποψηφιους για το best fighter 2014  ,με διαφορα shows και επιδειξεις και φυσικα αγωνες super fights επωνυμων αθλητων 
Η σκηνοθεσια,οι χορογραφιες και η παραγωγη θα γινουν από γνωστους επαγγελματιες του χωρου ενώ επωνυμοι παρουσιαστες, μεγαλα τηλεοπτικα καναλια,διασημοι καλεσμενοι,πανεμορφα μοντελα,εντυπωσιακα ντεκορ,φαντασμαγορικη εναρξη, αψογη ηχητικη και φωτισμος θα συμπληρωσουν το κορυφαιο υπερθεαμα των μαχητικων τεχνων που πιστευεται ότι θα είναι η αρχη μιας νεας εποχης για αθλητες,προπονητες,διοργανωτες και θεατες
Ως ημερομηνια διεξαγωγης οριζεται περι τα μεσα Νοεμβριου και ως τοπος διεξαγωγης την πρωτη χρονια η πολη της Θεσσαλονικης

Μέχρι τότε μένει η διοργανωτική επιτροπή να ανακοινώσει την ακριβη ημερομηνια διεξαγωγης,τα ονόματα των 10 μαχητών και ζευγαριών, των υποψήφιων για τα βραβεία και γενικά όλων εκείνων που για πρώτη φορά θα "πατήσουν στο κόκκινο χαλί" των  μαχητικών αθλημάτων.
Περισσοτερες πληροφοριες στο www.facebook.com/BestFighter2013 και www.bestfighter.gr
 
 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Α.Σ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ: 6ο Hellas Top Team Championship (14 Απριλίου 2013) Grappling & mma
  • THE BATTLE IV: Δικαίως η δημοφιλέστερη διοργάνωση! Πλήρης επιτυχία και με το παραπάνω...
  • The BATTLE IV: Συνέντευξη του Παύλου Καπώνη λίγο πριν την Ελληνοτουρκική "συρραξη" στο ρινγκ
  • Άγρια ομορφιά στο Urban Fighters 5. Δείτε τα αποτελέσματα...
  • Eρχεται το Gods of War 2
loading...
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.