Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H Ελληνική αποστολή για το Mr. UNIVERSE 2012 με σχόλια της ΝΑC!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

 

Μετά την διοργάνωση της Καλαμάτας, η οποία έγινε υπό την αιγίδα της NAC και το Κύπελλο Ελλάδος της NAC που διεξήχθην στην Αθήνα το προεδρείο της NAC αφού συνεδρίασε αποφάσισε ότι οι κάτωθι αθλητές θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας και τη ΝAC στο προσεχές Mr. UNIVERSE που θα διεξαχθεί στο Αμβούργο της Γερμανίας στις 24 Νοεμβρίου. Αυτοί οι αθλητές επιλεχθείσαν βάσει της υψηλής πιθανότητας διάκρισης στον αγώνα αυτό. Οι αθλητές και οι κατηγορίες που θα αγωνιστούν έχουν ως εξής:


1. Mαρία Ιορδανοπούλου (Μiss Physique - BB γυναικών)

Σχόλιο NAC: "Ώριμη αθλήτρια με πολύ καλές προδιαγραφές για την οποία πιστεύουμε ότι διανύει την καλύτερη περίοδο της έως τώρα καριέρα της και θεωρούμε ότι έχει πλησιάσει η ώρα για μία μεγάλη διεθνή διάκριση".
 

2. Μάρεκ Κότιλακ (ΒΒ ανδρών +40)

Σχόλιο NAC: "Έμπειρος αθλητής για τον οποίο τα σχόλια περιττεύουν, καθώς είναι ήδη δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής. Το μόνο που μένει να αποδείξει ο Μάρεκ ότι συνεχίζει και μπορεί να διεκδικήσει τέτοιες θέσεις. Εμείς τουλάχιστον το πιστεύουμε ακράδαντα".
 

3. Βαγγέλης Μόκας (ΒΒ ανδρών +50)

Σχόλιο NAC: "Αθλητής με πολυετή θητεία στο χώρο μας, η οποία του έχει δώσει πολλές διακρίσεις στην Ελλάδα και μερικά καλά πλασαρίσματα σε διεθνείς αγώνες και ο οποίος κατά παράξενο τρόπο καθώς ομολογεί και ο ίδιος, έπιασε την καλύτερη του φόρμα τώρα και μένει να αποδείξει ότι μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο στο διεθνή χώρο, από ότι έχει κάνει εώς τώρα".
 

4. Γιώργος Μανώλης (athletic 1)

Σχόλιο NAC: "Αθλητής με πολλά χρόνια παρουσίας στο χώρο και πολλές διακρίσεις. Συνεχίζει να βελτιώνεται με την πάροδο του χρόνου και πιστεύουμε ότι έχει έρθει η στιγμή για μια διεθνή εμφάνιση και γιατί όχι αν βρεθεί στην μέρα του για μια διάκριση".

5. Παναγιώτης Κουσουλάκος (BB ανδρών +40)

Σχόλιο NAC: "Καινούργιος αθλητής, παρόλο που έχει περάσει τα 40 του χρόνια με τρομερές προδιαγραφές. Πιστεύουμε ότι μια διεθνής παρουσία θα του δώσει κίνητρο για μια καλή συνέχεια την οποία πιστεύουμε ότι θα έχει. Επίσης λόγω του ότι θα έχει μεσολαβήσει μεγάλο χρονικό διάστημα πιστεύουμε ότι θα έχει διορθώσει κάποιες ατέλειες και μπορεί και αυτός με την σειρά του αν βρεθεί στην μέρα του για μία διεθνή διάκριση".

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • «Σάρωσε» η ελληνική αποστολή της IBFA Hellas στο Mr & Ms Universe της Ιταλίας
  • Οι καλύτερες κινήσεις για τεράστιο θώρακα από τον 3 φορές Mr. Universe
  • «Έφυγε» από τη ζωή ο Σκωτσέζος bodybuilder Grant Coutts
  • Με σημαντικές επιτυχίες επέστρεψαν οι Έλληνες αθλητές της IBFA από το Παγκόσμιο της Ρώμης!
  • Massimo Alparone: «Καλοί αθλητές και υψηλό επίπεδο στην Ελλάδα»
  • Mr Universe: Το «ωραιότερο» κορμί του κόσμου είναι ελληνικό!
loading...
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.