Άνοιξε τις πύλες του o "Αθλητικός πολυχώρος" στο Κερατσίνι

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ
Πόλος έλξης για τον κόσμο του Πειραιά είναι το γυμναστήριο "Αθλητικός πολυχώρος" που άνοιξε τις πύλες του το απόγευμα του Σαββάτου 31 Ιανουαρίου στο Κερατσίνι. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Στα εγκαίνια πλήθος ανθρώπων που αγαπάνε τη γυμναστική αγκάλιασε την προσπάθεια ενός νέου αθλητικού χώρου.
 
Μέσα σε όμορφη και γιορτινή διάθεση ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα του γυμναστηρίου που είναι έτοιμο να φιλοξενήσει αθλούμενους από την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.
 
Πολύ καλη ενέργεια και με θέα τη θάλλασα από την αίθουσα με τα βάρη και τα όργανα γυμνταστικής με το Πανευρωπαικό Πρωταθλητη Σωματικής Διάπλασης Βασίλη Μάρκογλου (ιδιοκτήτητης) να είναι στην επίβλεψη και συμβουλή των αθλούμενων.
 
O Bασίλης Μάρκογλου ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου Πανευρωπαικός Πρωταθλητής και 3ος Παγκόσμιος στο χώρο της Σωματικής Διάπλασης  με τον γιό του.
 
Στον άρτια οργανωμένο αυτό πολυχώρο θα πραγματοποιούνται και προγράμματα όπως Zumba , Pilates , Yoga , Αerial Υoga, TRΧ, CrossFit, Boxing, Krav Maga, MMA.
 
Όπως επίσης στα μαχητικά αθλήματα θα ειναι προπονητές ο Πρωταθλητης Μελέτης Κακουμπάβας Nightmare και η Νικολέτα Καυγά.
 
Ήδη πολλοί αξιόλογοι συνεργάτες άρχισαν να εμπιστεύονται το νέο γυμναστήριο για τις προπονήσεις τους, δίνοντας το σύνθημα για την αρχή μιας φιλόδοξης πορείας.
 
Λαμπερές παρουσίες δεν έλειπαν και από το χώρο της showbiz όπου παρευρέθηκαν στα εγκαίνια όπως η Όλγα Φαρμάκη και η Στέλλα Γιαμπουρά με τους προπονητές τους Τασο Μισαηλίδη και Θανάση Υφαντόπουλο και ιδιοκτήτες του καταστήματος συμπληρωμάτων Μuscle Club στη Νίκαια.
 
 
H Στέλλα Γιαμπουρά με την Όλγα Φαρμάκη και ο Μελέτης Κακουμπάβας Nightmare με τους προπονητές τους Τάσο Μισαηλίδη και Θανάση Υφαντόπουλο ιδιοκτήτες του καταστήματος συμπληρωμάτων Μuscle Club στη Νίκαια.
 
 
Το iFitnessbook ήταν στα εγκαίνια και σας μεταφέρει φωτογραφικό υλικό:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ