Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Τα καλύτερα outfits για κάθε προπόνηση

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Το πήρες απόφαση λοιπόν και είπες να ξεκινήσεις γυμναστική. Τώρα όμως δεν έχεις ιδέα τι να φορέσεις!

Τη φαρδιά μπλούζα που φοράς στο σπίτι τα σαββατοκύριακα ή μήπως το εφαρμοστό λαχανί τοπ που πήρες πριν δύο μήνες και ακόμα δεν έχεις βάλει;

Yoga: Όταν κάνεις yoga θες να’ σαι χαλαρή και άνετη για να μπορέσεις να πετύχεις με απόλυτη ακρίβεια τη πλάγια γωνία! Γιαυτό διάλεξε ένα βολικό κολάν που θα σου επιτρέπει να κινείσαι με άνεση και ένα τιραντάκι γιατί σίγουρα θα ιδρώσεις!

Zumba: Χρώμα, χρώμα, χρώμα!! Πολύχρωμα παπούτσια, φωσφοριζέ μπουστάκια και κολάν με περίεργα patterns είναι το σήμα κατατεθέν της Zumba.

Τρέξιμο: Το πιο σημαντικό πράγμα στο τρέξιμο είναι τα παπούτσια! Διάλεξε ένα ζευγάρι αθλητικά, ειδικό για να προστατεύει τα πόδια σου από κραδασμούς και τυχόν χτυπήματα. Συνδύασε τα με ένα αθλητικό σορτσάκι και μια φαρδιά μπλούζα που δεν θα σε ενοχλεί καθώς τρέχεις!

Latin χοροί: Φόρα ό,τι πιο αέρινο υπάρχει. Απόφυγε τα χοντρά ρούχα για να μην ζεσταθείς και διάλεξε χαμηλά και άνετα παπούτσια κατά προτίμηση χωρίς πολύ τακούνι. Είσαι έτοιμη να αναδείξεις το ταλέντο σου!

Pilates: Όταν πηγαίνεις στα μαθήματα pilates φόρα μία κάπρι φόρμα και ένα ανάλαφρο τιραντάκι για να μπορείς να’ σαι σε θέση να κουμαντάρεις την μπάλα με τα πόδια σου.

Tae Bo: Επειδή ο ιδρώτας είναι δεδομένος, βρες μία μπλούζα που να αφήνει εκτεθειμένα τα χέρια και μία ελαστική φόρμα για να μην σε εμποδίζει στις κλωτσιές.

Hip Hop: Φαρδιά παντελόνια, XXL μπλούζες και καπέλο φορεμένο στραβά. Το λουκ ολοκληρώνεται με εντυπωσιακά αθλητικά παπούτσια που αγκαλιάζουν τον αστράγαλο και ένα πουκάμισο περασμένο στη μέση για έξτρα εφέ.

Πηγή: www.myfit.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Πως θα αυξήσεις με φυσικό τρόπο την φλεβικότητα!
  • Από τι κινδυνεύει ένας καπνιστής που γυμνάζεται;
  • Oι 5 ορμόνες που εξουσιάζουν το σώμα σου!
  • Χτίστε μπράτσα στα σοβαρά με το σύστημα έκρηξης-αντοχής
  • Τι πρέπει να προσέξετε όταν κάνετε προπόνηση στο κρύο
  • Με ποιες τροφές θα αυξήσεις την όρεξη για προπόνηση
loading...