Το πρόγραμμα του παλαιστή!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Κάνε κάθε άσκηση 40 δευτερόλεπτα και ξεκουράσου 20. Κάνε 5 τέτοιους κύκλους...

 

1. HINDU PUSHUP
Λάβε θέση στο πάτωμα με τα πόδια και τα χέρια τεντωμένα, ώστε το σώμα σου να σχηματίσει το ανάποδο V. Χαμήλωσε τη λεκάνη, ώστε το στήθος να έρθει κοντά στο πάτωμα. Στη συνέχεια σήκωσε τους ώμους, ώστε το κεφάλι να στραφεί προς το ταβάνι. Αντίστρεψε την κίνηση, για να έρθεις στην αρχική θέση.

 

2. HINDU SQUAT
Στάσου όρθιος με τα χέρια τεντωμένα στο πλάι κι ελαφρώς πίσω από την πλάτη με τις παλάμες να κοιτάνε προς τα πίσω. Εκτέλεσε κάθισμα και συγχρόνως φέρε τα χέρια τεντωμένα μπροστά στο ύψος του στήθους. Σήκω όρθιος και φέρε τα χέρια στο πλάι και τις παλάμες προς τα πίσω.

 

3. ΕΜΠΟΛΕ ΖΕΤΕ
Στάσου όρθιος και κράτα με το δεξί χέρι ένα kettlebell μπροστά σου, ανάμεσα στα πόδια. Κάνε αιώρηση και φέρε το kettlebell πάνω στο βραχίονα του χεριού, ενώ ταυτόχρονα κάνεις κάθισμα. Με μια κίνηση τέντωσε τα πόδια και το χέρι και φέρε το kettlebell πάνω από το κεφάλι. Αλλαξε χέρι μετά από 20”.

 

4. ΕΛΞΕΙΣ ΜΕ ΠΕΤΣΕΤΑ
Κρέμασε μια πετσέτα γύρω από μια μπάρα έλξεων και πιάσου από τις άκρες. Αιωρήσου ελεύθερα. Τράβα το σώμα, ώστε το στήθος σου να ανέβει όσο πιο ψηλά μπορείς. Χαμήλωσε το σώμα στην αρχική θέση.

 

5. ΚΑΘΙΣΜΑ ΜΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ
Στάσου όρθιος με τα πόδια να έχουν άνοιγμα ίσο με αυτό των ώμων. Κάνε βαθύ κάθισμα, ώστε οι γλουτοί να έρθουν κοντά στο πάτωμα. Ρίξε το σώμα προς τα πίσω και κάνε μια ανάποδη κωλοτούμπα μέχρι τα πόδια να έρθουν πολύ κοντά στο κεφάλι. Κάνε την αντίθετη κίνηση, για να έρθεις στην αρχική θέση.

 

Πηγή: www.menshealth.gr

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Φτιάξε σώμα από ατσάλι!
  • Βάλε 3 φθινοπωρινούς στόχους!
  • Τι να κάνεις για να καις πιο πολύ λίπος όταν κολυμπάς
  • Το πρόγραμμα προπόνησης του Arnie για να χτίσεις κολοσσιαίους μύες
  • Ένα δεκάλεπτο-φωτιά για τα πόδια σου
  • 15λεπτο πρόγραμμα πάνω σε στατικό ποδήλατο για να χάσεις τα τελευταία κιλά
loading...