Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Η διαδρομή δεν βρέθηκε στη μεταβλητή open_basedir
  • JFile: :read: Αδυναμία ανοίγματος αρχείου: /home/ifitnessbook/public_html/media/k2/assets/js/k2.frontend.js?v=2.8.0&sitepath=/
mobadv

Powerwalking και χάστε 600 θερμίδες σε μία ώρα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στα οφέλη του τρεξίματος και του jogging.

Το powerwalking είναι η νέα μόδα άθλησης που έρχεται από την Καλιφόρνια και συνδυάζει παράλληλα την τεχνική και των δύο αυτών αθλημάτων.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η σωστή εξάσκηση του powerwalking ενεργοποιεί γρήγορα το μεταβολισμό, καίει μέχρι και 60% περισσότερες θερμίδες από το διάδρομο γυμναστικής και το καλύτερο, δεν καταπονεί τους μυς και τις αρθρώσεις των ποδιών, όπως το jogging.

Στο powerwalking συμμετέχουν έντονα και τα χέρια που δίνουν ρυθμό και ένταση στην άσκηση, ενώ βοηθούν την καλύτερη κίνηση της λεκάνης και μοιράζουν την προσπάθεια των ποδιών. Τα πόδια σας δεν πρέπει να είναι πιο ανοιχτά από τους ώμους. Με αυτό τον τρόπο γυμνάζεις καλύτερα όλο το σώμα. Στόχος είναι να φτάσετε στο σημείο να διανύετε περίπου 1 χιλ. στα 7 λεπτά, που σημαίνει 6 με 8 χιλ. την ώρα.

www.myfit.gr

Έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στα οφέλη του τρεξίματος και του jogging. Το powerwalking είναι η νέα μόδα άθλησης που έρχεται από την Καλιφόρνια και συνδυάζει παράλληλα την τεχνική και των δύο αυτών αθλημάτων. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η σωστή εξάσκηση του powerwalking ενεργοποιεί γρήγορα το μεταβολισμό, καίει μέχρι και 60% περισσότερες θερμίδες από το διάδρομο γυμναστικής και το καλύτερο, δεν καταπονεί τους μυς και τις αρθρώσεις των ποδιών, όπως το jogging.\r\n\r\nΣτο powerwalking συμμετέχουν έντονα και τα χέρια που δίνουν ρυθμό και ένταση στην άσκηση, ενώ βοηθούν την καλύτερη κίνηση της λεκάνης και μοιράζουν την προσπάθεια των ποδιών. Τα πόδια σας δεν πρέπει να είναι πιο ανοιχτά από τους ώμους. Με αυτό τον τρόπο γυμνάζεις καλύτερα όλο το σώμα. Στόχος είναι να φτάσετε στο σημείο να διανύετε περίπου 1 χιλ. στα 7 λεπτά, που σημαίνει 6 με 8 χιλ. την ώρα.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • H θεμελιώδης αρχή του jogging
  • Powerwalking: ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να χάσεις μέχρι και 600 θερμίδες μέσα σε μια ώρα!
  • Τα μυστικά του jogging
  • Sprint vs Jogging: το crash test συνεχίζεται...
loading...

GIF ISO FINAL 1